Két gyermeknek adtam életet szeretnénk egy marmadikat de négy éve nem jönn össze mit csináljak, miért nem esek teherbe? Mit tegyek hogy teherbe essek?
Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni, menjetek el orvossal, csináljatok egy kivizsgálást, te is és a férjed is. Ha 1 év alatt spontán nem jön össze a baba, akkor már mindenképpen indokolt lehet a kivizsgálás.
Én meddőségi centrumba mennék, mert a "sima" nőgyógyászok nem értenek ezekhez a dolgokhoz. Vérvétel (peteéréshez igazodva kell, nem bármikor), labor mindkettőtöknek, férjednek andrológia, ezekkel indítanak, de ott majd úgyis elmondanak mindent részletesen.
Rengeteg oka lehet, és ezt csak így nem lehet kitalálni. Lehet szervi és lelki oka is. Ha szervi, lehet akár egy korábbi fertőzés, felfázás, gyulladás stb. miatt is ilyen probléma, de lehet a stressztől is, vagy férfiaknál pl. baleset miatti heresérülés. Nőknél elég gyakori a petevezeték elzáródás (ez szülés(ek) után is kialakulhat).
De persze lehet, hogy nincs semmi eü. gond, csak már nagyon "ráizgultok" a témára, ezért nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!