Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két gyermeknek adtam életet...

Két gyermeknek adtam életet szeretnénk egy marmadikat de négy éve nem jönn össze mit csináljak, miért nem esek teherbe? Mit tegyek hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 14:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp vizsgáltassátok ki magatokat. Valami oknak lennie kell.
2012. jan. 30. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ennek lehet szervi vagy lelki oka is, ezert lenne fontos egy orvosi kivizsgalas!
2012. jan. 30. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom mit érzel, nekem 10 év után jött össze de sajnos nem maradt meg. Ezt nem azért írom, hogy elrettentselek de sikerülhet. Mindenképpen menj orvoshoz mert nekem volt kivizsgálásom és kiderült, hogy a pajzsmirigyem nem jó és sok nőnél van ez. Mikor mondta az orvos, hogy sikerülni fog nem hittem neki ennyi év után de megfogant. Most újra próbálkozunk és biztosan jönni fog és minden rendben lesz:) Szorítok érted és hidd el sikerülni fog.
2012. jan. 30. 14:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni, menjetek el orvossal, csináljatok egy kivizsgálást, te is és a férjed is. Ha 1 év alatt spontán nem jön össze a baba, akkor már mindenképpen indokolt lehet a kivizsgálás.

Én meddőségi centrumba mennék, mert a "sima" nőgyógyászok nem értenek ezekhez a dolgokhoz. Vérvétel (peteéréshez igazodva kell, nem bármikor), labor mindkettőtöknek, férjednek andrológia, ezekkel indítanak, de ott majd úgyis elmondanak mindent részletesen.

Rengeteg oka lehet, és ezt csak így nem lehet kitalálni. Lehet szervi és lelki oka is. Ha szervi, lehet akár egy korábbi fertőzés, felfázás, gyulladás stb. miatt is ilyen probléma, de lehet a stressztől is, vagy férfiaknál pl. baleset miatti heresérülés. Nőknél elég gyakori a petevezeték elzáródás (ez szülés(ek) után is kialakulhat).

De persze lehet, hogy nincs semmi eü. gond, csak már nagyon "ráizgultok" a témára, ezért nem sikerül.

2012. jan. 30. 14:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Kivizsgálásaink megtörténtek és az eredmények hálistennek negatívok lettek .Ezért nem értjük az okát , miért nem érkezik a baba .Igazatok van, lehet hogy túl rágörcsölünk.Ha van valakinek valamilyen praktikája ezzel kapcsolatban, nagyon szívessen fogadjuk .
2012. jan. 30. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
A nem görcsölünk rá praktika engem is érdekelne!!! :)
2012. jan. 30. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan praktika, hiszen aki több éve szeretne, és kivizsgáltatta magát, mindig ezzel fog foglalkozni. Úgyhogy nincs ne görcsölj rá praktika, sőt rágörcsölésnek sem nevezném ebben az esetben. Szerintem fordulj endokrinológushoz, ő kivizsgálja a PCO és pajzsmirigybetegség lehetősége fennáll-e!
2012. jan. 30. 16:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk pontosan 7.5 évre sikerült a harmadik,először komoly betegségre gondoltam,mire leeset,hogy terhes vagyok.
2012. jan. 31. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!