Hogyan vessem fel a témát?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kisbabát. Mindez teljesen normális, de a párom szavaiból legutóbb azt vettem ki, hogy ő még nem vágyik rá. Hogyan mondjam meg neki, hogy én vágyom rá és nem szeretnék tovább várni? (Szeret, ezt tudom, szóval az nincs benne a pakliban, hogy nem.)2012. jan. 30. 11:10
2/5 A kérdező kommentje:
Én 26, a párom 29.
2012. jan. 30. 11:55
3/5 anonim válasza:
szerintem ulj le vele,vagy legjobb sex utan beszelgetni egy kicsit,altalaban olyankor en nyugodtam tudok beszelni a ferjemmel akarmirol sex utan!!
4/5 anonim válasza:
Én azt gondolom őszintén mond el neki mit szeretnél, de ne támadd le pl. vacsora közben. A szex után ötlet szerintem is jó lehet és témába is vág. Vesd fel neki, csak gondolat szinten, hogy mi lenne ha védekezés ellenére becsúszna a baba, akkor hogy állna hozzá, mit gondolna érezne, vágyik e már gyerekre. Én így beszélgettem a párommal a gyerek témáról, és szépen nyugodtan meg tudtuk beszélni, hogy miért szeretne még várni, és megértettem az indokait. A te párod te ismered, sok sikert kívánok, de mindenképpen azt ajánlom ne azzal kezd, hogy te már mindenáron gyereket szeretnél, mert attól megijedhet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Sort fogok rá keríteni és nem fogom letámadni. Az egyik hatalmas szerencsém az, hogy ő úgy áll hozzá minden ismerősünk gyerekéhez, mintha a sajátja lenne. A bátyám kisfiához is úgy viszonyul, mintha.
És ez a gyerek dolog nálam már fél éve tart, azóta, mióta láttam gyerekkel bánni. Játszadoztam a gondolattal és egyre inkább vágyom egy babára. :)
2012. jan. 30. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!