A barátnőm terhes lehet ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Megszeretném kérdezni hogy ha a barátnőmnek nem jött meg késik 1 hetet akkor terhes lehet? Gyógyszert nem szed óvszert nem használtunk de nem is tettem belé csak izgattam. A kupak részét se tettem be csak a nyílást izgattam… ettől lehet még terhes? vagy csak azért csúszik neki mert több stressz érte az elmúlt hetekben… volt neki már olyan is hogy másfél hónapot késet neki. Válaszokat előre is köszönöm.
2012. jan. 29. 10:42
1/8 anonim válasza:
a nyílást mivel izgattad? kezeddel, vagy a farkaddal?
amúgy kicsi az esély, szerintem inkább stressz miatt késik, de vegyetek 800 forintért egy tesztet a gyógyszertárban, és meg van oldva a kérdés.
gabriel tesztet javasolom
3/8 A kérdező kommentje:
farkammal :S igen mondtam neki hogy vegyünk de azt mondta várni akar még egy hetet -.-' de amikor kérdeztem tőle ő úgy érzi hogy nem terhes nincsenek rá utaló jelek... nem tudom váladék nem került bele meg ondó se mert a hasán mentem el...
2012. jan. 29. 10:48
5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jan. 29. 10:56
6/8 anonim válasza:
jóvan, ha nem akar venni, ne vegyen, te meg ne izgassad a farkad hegyével sem, vagy húzzál rá gumit, és akkor nincs még 1% esély sem, és nincs idegeskedés sem.
7/8 A kérdező kommentje:
hát igen nincs esély ... de még mindig nem jött meg neki mondta hogy tuti az elmúlt hónapban ért idegeskedései miatt.. de mondta azt is picit görcsölt a hasa meg a mell bimbojai is fájtak... :S
2012. febr. 2. 09:49
8/8 anonim válasza:
ha késik neki, akkor vegyetek 800 forintért egy k tesztet gyógyszertárban, pisiljen rá, és utána vagy aggódtok, vagy nem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!