Terhesség lenne az alábbiak alapján, vagy más?
Figyelt kérdés
Tegnapelött és tegnap világosbarna folyásom volt,most pedig átlátszó kicsit kocsonyás.A méhem keményebbnek érzem,mintha feszülne,fáradékony vagyok és folyton éhes.Jövő hét szerdán kellene megjönnie.Nagy a bimbóm,és érzékeny.A bimbóudvar nem sötét.Éreztem alhasi szúrkálásokat és megjön érzésem is van kicsi görcsökkel.Vajon beágyazódás,vagy ...mégis mi lehet?Kinek mi a tapasztalata?Köszi a válaszokat!2009. máj. 30. 09:11
1/6 anonim válasza:
Én is pont ugyan itt tartok.3-ára nem várom!Én is tanácstalan vok!Én akkor örültem meg mikor ilyen kis barna foltot találtam a fehérneműmön, mert ilyet még nem tapasztaltam!Majd meglátjuk!
2/6 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked:)Vannak "tüneteid",mik azok?
2009. máj. 30. 09:30
3/6 anonim válasza:
Jaaj lányok ezek nem tünetek....
Ébredési hő,meg együttlét időpontja nélkül senki se tudja megmondani.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Én nem gondolnám terhességnek, inkább hormonproblémának a barnázást, de azért drukkolok! Azt mondják a könyvek -mikor terhes voltam másodszorra is, akkor bújtam- hogy terhességben bármiféle barna-piros folyás nem jelent jót. Nekem is volt a terhességem 8.hete körül pontban este 11-kor egy ujjbegynyi barna folt minden este, amit megnéztek és egy vérömleny ürült, de beágyazódás táján semmi sem folyt belőlem. Írjatok azért majd, hogy mi történt és tényleg sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok!Remélem jól vagytok:)Nekem sajnos megjött,de próbálkozunk...Aranyos vagy,hogy írtál.Szia!
2009. júl. 2. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!