Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az alábbiak alapján lehetséges...

Az alábbiak alapján lehetséges, hogy ez terhesség vagy nem?

Figyelt kérdés
kb 5 hete volt egy gombás fertőzésem és márc.2-án jött meg a menzeszem (28-31 napos a ciklusom és 7 napig tart a vérzés).Ezután egyből megvolt egy 6napos kezelés a fertőzés miatt. Márc.20-án lefeküdtem a barátommal és megszakításos módszerrel "védekeztünk". és ezután sikerült visszaesnem a gombás fertőzésbe . Vagy eleve nem gyógyultam ki belőle. Most viszont félek,hogy esetleg terhes vagyok, mert ma van a ciklus 31. napja és igaz,hogy elvileg 28-31 napos a ciklusom, de legutóbb 3 hónapja jött meg a 31. napon. Azóta mindig a 27-29.napon volt meg. Ráadásul most már 3 napja fájdogál a hasam, meg egy picit émelygek. Lehetséges,hogy terhes vagyok? Vagy esetleg a fertőzés miatt vannak ilyen tüneteim? (most még nem tudtam magamat kikezelni ebből,mert várom,hogy megjöjjön, mivel előtte nem kezdhetem el a kezelést).A terhességnél általában hol szokott fájni az ember hasa? Az alhasnál vagy inkább feljebb? (nálam inkább a 2.eset áll fenn.) Ha holnap reggel csinálok egy gyorstesztet akkor az már kimutathatja,hogy terhes vagyok-e vagy sem? Légyszíves segítsetek, ha lehet minél előbb, mert már így is tűkön ülök, mivel még csak 20 éves vagyok és még nincs tervben egy baba . Egy nagyon aggódó lány
2009. ápr. 1. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem meg fog jönni a menzid. nekem egyik terhességnél se volt hasfájásom. csak a kólát ittam volna mindig. (amit egyébként nem iszok, mert tele van mindenféle szarral.hozzáteszem akkor se ittam) szédülés és hasfájás a vérveszteség miatt is lehet. szerintem most erősebb lesz a menzid. amikr gombás fertőzésem van, nekem is szurkál a hasam. sajnos ez csak tünetmentessé tehető. és csak úgy nem kapod vissza, ha a barátodnak is felír a doki 1 pirulát, mialatt téged kezel. sajnos sok doki ezt tudja, de csak akkor ír ki nekik is, ha külön hangsúlyozzuk. lényeg, most és a kezelés után is tilos az édesség. szaporodik tőle a gomba.
2009. ápr. 1. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!