Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felesleges tesztelnem ugye?...

Felesleges tesztelnem ugye? Ebbol tuti mensi lesz?

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 30. 08:49
 1/8 Grófházy ***** válasza:
100%

hát,az utolsó 2 napban úgy néz ki lefelé indult :(

de a remény hal meg utoljára

2009. máj. 30. 08:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Elvileg van meg 3 nap mensiig. De mara nagyon leesett a hom :( Nagyon elkenodtem.
2009. máj. 30. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Szioka! Már többször válaszoltam Neked. :) Ne keseredj el, még visszamehet! Sok az a 3 nap! Bár tesztelni még korai volt. Ha fent lenne a hőd is ezt mondanám hogy sok az a 3 nap és leeshet még... de nagyon szorítok hogy ne essen tovább hanem inkább emelkedjen és ne jöjjön meg. A következő tesztet, a nem várt napján csináld legközelebb.

Drukkolok!

2009. máj. 30. 09:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia! Koszi hogy mindig valaszolsz nekem es biztatsz! De ez a mai leeses szerintem abszolut nem biztato! Nem sok eselyt latok, tuti meg fog jonni :(
2009. máj. 30. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. Előző vagyok. Inkább így állj hozzá, és max pozitívan csalódsz. Majd írj hogy mi lett! Szorítok!
2009. máj. 30. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy kb. meddig szokott visszaesni a hőd mens. előtt, vagy ha legalább az előző ciklusnál (ha van)! Szépnek indult a görbe...
2009. máj. 30. 09:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia! Elozo mensinel 36.5-re esett vissza es csak aznap amikor megjott. Most meg van 3 nap a mensiig es 1.5-el tobb mint a mult honapban. Csak 2 honapja merem, ugyhogy csak ez az 1 alapitasi viszonyom van. Mult honapban viszon mensi elott suru kremes folyasom volt most meg nincs semmilyen ezt egy kicsit furcsalom.
2009. máj. 30. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia ismét, a mindíg válaszoló vagyok! :)

Nekem is így kezdődött, de nem biztos hogy Nálad is, de azért leírom. Mindenki kérdezi itt hogy ha krémes fehér folyása van akkor már terhes??? Ezért írom hogy nem vagyunk egyformák, és nem lehet egy folyásra sem ráhúzni hogy tuti terhességi tünet! Nekem mindíg is menzit jelzett ez a folyás és mindkét terhességemnél az volt a fura hogy menzi előtt már teljesen száraz voltam. Most meg itt rugdos a pocakomban a babám. Mindíg magunkból kell kiindulni hogy nekünk mi volt eddig és most mi az ami fura. Persze ez most nem bíztatás képpen írom mert lehet nálad nem ez van, hisz sok minden befolyásolhatja azért a hüvelyi nyálkát is! De kívánom hogy baba miatt legyen!

:D

2009. máj. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!