Lombikosok! Gonal F és Gonapeptyl injekciokrol elmondanátok mindent? Beadás kikeverés.
Szia!
Én is lombikos vagyok, ugyanoda, ugyanahhoz a dokihoz jártam mint Te, és első olvasásra ugyanazt a protokollt csináltam, mint Te.
Ciklus 1. napjától fél Gonapeptyl, aztán a 3. naptól jött hozzá a Gonal F. Az első sima injekció, be van töltve, nem nehéz használni. A Gonal nekem is tollas volt, de ha elolvasod majd a leírást, esetleg youtube-on megnézel videót róla, utána már nem lesz gond vele, legalábbis nekem segített :)
Nekem azt mondták, hogy mindegy, hogy reggel vagy este adod-e be, csak mindig kb. ugyanabban az időben legyen, ezért nekem pl. a dél volt a nyerő, de ezt Te tudod eldönteni, hogy mikor alkalmas neked. És igen, be lehet adni őket egyszerre, akkor legalább csak naponta egyszer kell nekiesned a műveletnek :)
Remélem segítettem, ha kíváncsi vagy még valamire, akkor kérdezz nyugodtan!
Tegnapi 22:20-as vagyok
Igen, nekem az első lombik sikerült, 1 babát várok, már a 15. hétben vagyunk :)
Nekem 10 sejtem lett, abból 6 termékenyült meg, és az 5. napig 4 osztódott, így 2-t kértünk vissza, 2 pedig sítáborozni ment :)
Én teljesen elégedett vagyok a dokival, most terhesgondozásra is hozzá járok. Végig rendes volt a kezelés alatt, még vasárnap is csinált ultrahangot, pedig ráadásul ünnepnap is volt.
Majd írj nyugodtan, figyelni fogom.
Sok sikert és kitartást kívánok nektek, és mielőbbi pocaklakót!
Köszönöm de aranyos vagy :) nektek meg sok egézséget kívánok! Jo olvasni hogy short protokollal is sikerülhet:)
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!