Elmondanatok szuloknek, baratoknak azonnal?
Az utolso menstruaciom elso napja aprilis 4 en volt. Altalaban pontos a menzesem. Majus 2 an negativat teszteltem, de ma majus 6 an halvany de lathato pozitiv csik jelent meg reggeli vizeletbol.
Ti elmondtatok/elmondanatok a szuloknek baratoknak csaladnak, vagy megvartaok amig a doki megerositi.
Az orvosnal azt mondtak h 10 het utan hivnak csak be a vizsgalatokra
Bocs h ilyen hosszu lett.koszi a valaszokat
Én ahogy megtudtam a tesztből, hogy ott a picuri, egyből felhívtam anyukámat. Igaz éjszaka volt este 11 fele. Megosztottam vele a hírt, örült nagyon. A rokonság többi felének csak később, ultrahangos képpel együtt mondtuk el. Ez 6. héten volt.
Páromat is felhívtam szintén (mivel éppen külföldön tartózkodott a munkája miatt). Na ő alig hitt a fülének, másnap repült is haza.
Valamint még felhívtam a legjobb barátnőm, őt éppen fel keltettem és még az este folyamán átjött hozzám beszélgetni.
Nagyon izgatott voltam és boldog. Átdumáltuk az egész éjszakát.
Lehet, hogy ez kicsit sok(k) volt - mármint a hír elújságolása -, de számomra ez a 3 ember jelenti a mindent. Azaz, most már 4 a babával együtt.
Koszonom a valaszokat.
Meg hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!