Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már benne vannak valamily...

Akik már benne vannak valamilyen meddőségkezelésben elmondanátok?

Figyelt kérdés

Milyen info volt az, ami nagyon hiányzott?

Mi érdekelt volna a leginkább?

Mindegy, hogy orvosi vagy lelki, vagy maga az eljárás menete volt, bármi jöhet, amit hiányoltál vagy kerestél.

Köszönöm.

2010. nov. 15. 07:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem semmi.

Elmentem nőgyógyászhoz, rögtön rendesen kivizsgált, peteérést végigkövette. Utána egyból mondta, hogy mejen a párom is. Ő elment, rögtön mondták, hogy lombik. Ott az első alkalommal a doki MINDENT elmondott, mi lesz, mikor lesz, hogyan lesz. Semmire még csak kérdezni se kellett.

Ez volt az én tapasztalatom.

3 gyerek azóta...

2010. nov. 15. 08:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nekem is megvoltak nagyjából a válaszok, de csak az orvosi dolgokra. Gyógyszerek, mellékhatások, esélyek.

Plusz 8 hónapot spóroltam volna, ha akkor képbe tesz valaki, hogy az inszemeket a meddőségiben csináltassam, ne a kórházban, mert az nem sokat ért...

Meg valahogy túl könnyen könyveltek el sterilnek minket, pedig papíron semmi bajunk és senki nem mondta, hogy próbálkozzunk elsőre valami természetessel, vagy alternatívval.

Azóta volt lombik, és van már egy lányom :-)

2010. nov. 15. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
A kórházban történt inszemináció miért ér kevesebbet, mint egy meddőségi központban? Nem ugyanaz az eljárás? Csak azért kérdem, mert mi már a 2. inszemre megyünk a bp-i II. Klinikára. Nekem sem mindegy, hogy hány hónapot vesznek el a dokik az életemből...
2010. nov. 15. 09:59
 4/6 A kérdező kommentje:

utolsónak:

Utólag hallottam, hogy a Kaáliban tisztítják is a spermiumot, meg talán valamivel még kezelik is, sztk alapon meg csak visszaadták a levett anyagot, kizárólag a mozgást nézték meg.

Plusz megcsináltak 8 hónap alatt hatot, a Kaáli legfeljebb 2-3-at csinál.

Ja és ha elhiszem az sztk-s dokinak, hogy elég a 12.napon uhra menni inszem alatt, akkor ma már egy petefészekkel kevesebb lenne nekem. Innen üdvözlöm a saját dokimat, amiért erre is odafigyelt és végül ő gondozott.

2010. nov. 15. 17:44
 5/6 A kérdező kommentje:

elsőnek:

Pontosabban kell fogalmaznom :-)

A lombik alatt már mindent tudtunk az eljárásról, a doki mindent elmondott, de előtte, amíg "csak" vizsgálgattak minket 5 évig, sok dolgot nem mondott senki, amit jobb lett volna hamarabb tudni.

Az igénybevehető ellátások (tb támogatások) is valami top secret téma lehet, mert szinte senki nem akar erről semmit mondani.

2010. nov. 15. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:

A spermát mindehol megtisztítják úgy adják vissza.

Én is gondolkoztam rajta hol csinltassam az inszemet, de mivel a Kaáliról hallottam negatív dolgokat úgy gondoltam maradok ahol eddig voltam.

2010. nov. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!