Van olyan, aki missed ab után nem várt 2-3 hónapot az újabb babával?
Figyelt kérdés
CSak azért kérdem, mert már most nagyon türelmetlen vagyok..2012. jan. 26. 20:42
1/16 anonim válasza:
Mi az elsö mensi után már probálkoztunk. Tudtam, hogy ugy sem sikerül elsöre. 4 honap után jött össze a teso. Az elsö fiamnak 2 év kellett.
2/16 anonim válasza:
Van!
És van, akinek nem lett gond, van akinek igen!
Az,hogy a te szervezeted milyen csak az Isten tudja.
Barátnőmék nem várták ki, terhes is lett, az is elment. A doki meg leszidta,hogy nem poénból mondta a 3 hónapot!
Hát én inkább várnék, mint,hogy átéljem még egyszer!
3/16 anonim válasza:
Inkább addig szedj vitamint, pihenj sportolj, minthogy megint elmenjen a baba. :(
4/16 anonim válasza:
Mi 6 hetet vártunk a doki engedélyével, ehhez képest 10 hónapja volt a műtétem, és még semmi. Mindenképp a dokival beszéld meg, hogy mennyit várjatok még.
5/16 anonim válasza:
Igen, én, biztosan szerencsésebb vagyok, missed ab után 2 héttel újra terhes lettem. Gondtalan problémamentes terhesség, 2 és fél éves a lányom :)
6/16 A kérdező kommentje:
Ez már a második vetélésem az első után kivártunk 4 hónapot majd elsőre teherbe estem és a 8. héten missed ab. 3 vetélés után küld el vizsgálatokra, addig nem. Csak azért gondoltam, hogy gond is lenne következőre legalább hamarabb megtudom az okát. Vagy ez hülyeség?
2012. jan. 27. 09:08
7/16 anonim válasza:
Utoésó vagyok, nem tudom ez hogyan működik, de nekem a következő volt, és nem voltam kivizsgáláson:
missed ab
szülés (fiú)
missed ab
szülés (lány)
spontán vetélés
8 hetes vagyok
Szerintem megvan az oka a vetéléseknek, nem biztos, hogy veled van a baj.
8/16 anonim válasza:
Én az első 3 babámnál kivártam az időt még sem maradtak meg,a negyedik baba sikerült.A mostani terhességem előtt is volt egy 12.missed ab-om de most nem vártam a következő hónapban terhes lettem és nem lett baj.
35hkm
9/16 A kérdező kommentje:
Atyám! Nagyon erősek vagytok, ebből is sikerült erőt meritenem, köszönöm nektek.
2012. jan. 27. 10:20
10/16 anonim válasza:
Én is olyan szerencsés voltam,mint az 5.válaszoló! Két hét múlva terhes lettem!2 hónapos egészséges lányok anyukája vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!