Lehetek terhes szerintetek? Mit vehetek be?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Január negyedikén együtt voltunk a párommal. Nem védekeztünk, de nem is élvezett belém. Aztán január 9-én megjött a menstuációm napra pontosan. Ebben a hónapban is úgy éreztem (mindig érezni szoktam), hogy a szokott időben volt peteérésem, tehát 12-14 nap között. Az utóbbi napokban viszont furán érzem magam. Nem tudok aludni, émelygek, hányingerem van, rossz a gyomrom, sokat pisilek. Ezek lehetnek terhesség jelei? Nem lenne probléma, nem tiniként aggódok emiatt. Csak azért kérdezem a véleményeteket, mert a teszt még nem mutatná ki. De most a gyomor rendetlenségeimre probiotikumot és B6 vitamint kezdtem el szedni. Ezen kívül Biovanne szépségvitamint szedek (korábban körömgombám volt, és a háziorvos javasolta kiegészítő kezelésként), illetve tőzegáfonya kapszulás is szedek, mert felfázós vagyok, így hideg időszakban szoktam szedni, na meg persze hideg időjárás miatt, a megfázás elkerülése érdekében C vitamint is szedek. Ha terhes vagyok ezek nem ártanak a babának? Vagy az, hogy fogyasztottunk a párommal hétvégén alkoholt? Vagy szerintetek mennyi esélye van a teherbeesésnek? Köszi a válaszokat.2012. jan. 25. 22:36
1/6 anonim válasza:
Amiket leírtál szerintem nem ártanának a babának, márha van baba. Ha nem jön meg tesztelj. Addig nem hiszem, hogy bárki tudna bármi konkrétat mondani az esélyekről.
2/6 anonim válasza:
Nem sok az esély 5 nappal a menzesz előtt, de már hallottunk olyat, hogy valaki akkor esett teherbe amikor nem is gondolta.
De ha neked 12-14. napon van általában a peteérésed, akkor szerintem nem vagy terhes. Ilyen hamar egyik tünet sem jelentkezik, 5-6 héttől kezdődően jelentkeznek a tünetek, de van akinél semmi sem jelentkezik, csak elmarad a menzesze.
3/6 anonim válasza:
2. vagyok.
Lemaradt, hogy a B6 és a c vitamin nem árt a babának, a probiotikum sem hiszem, hogy árt. A másik kettőt (Biovanne, tőzegáfonya)nem ismerem. Amúgy ahogy az első írta, ha nem jönne meg, tesztelj, de mint írtam szerintem nincs baba.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is szinte "lehetetlen", mert a peteérésem mindig pontos. Csak a tüneteket nem értem.... Lehet, hogy csak beképzelem? :)
2012. jan. 25. 22:51
5/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy terhesség miatt érzed furán magad. Egyrészt azt írod, hogy 9-én megjött, előtte 5 nappal volt az együttlét, ilyenkor alapból kevés az esélye. De ha mégis, akkor meg nem hinném, hogy következő hónapban lenne mégegy peteérés. Márpedig azt írtad, hogy a szokásos időben (12-14 nap) érezted is, hogy volt. Ez ugye akkor most hétvégén-hét elején lehetett. Ahhoz meg még nagyon kevéske idő telt el, hogy a mostani peteérésből adódó esetleges terhességet érezd.
6/6 anonim válasza:
Van egy januáriban "szokásos" hányós-hasmenős vírus, engem el szokott kapni de nem hányok és nem is hasmenek általában. Egyszerűen csak émelygek, fáj a gyomrom, rossz közérzetem van. Ilyenek is belejátszhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!