Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Mennyi idő...

Lehetek terhes? Mennyi idő után derül ki? kb 2 hét után vehetek tesztet, az kimutatja?

Figyelt kérdés
kb két hete úgy alakult, hogy lehet, hogy terhes lettem, mert nem védekeztünk (bár nem is nagyon akarunk, ideje lenne egy baba). és most így 2 hét után émelygek, hányingerem van, még nem jött meg, sokat fáj a fejem. meg egy kis hasmenésem is van (bár az lehet, hogy ideges vagyok). szerintetek jelentkezik ilyenkor már a tünet, vagy az még nem lehet az? csak holnap tudok tesztet venni, addig idegeskedem..... remélem az vagyok.....
2009. nov. 5. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvileg ezek a gyors tesztek, már 2 hét után kimutatják.Csak szerintem ne napközben csináld meg a tesztet, hanem első vizeletnél, hogy bíztosabb legyen.Hát én nagyon szorítok neked!Majd írj, hogy mi lett az eredmény!én holnap reggel tesztelek.
2009. nov. 5. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
szia! szerintem simán lehet babás tünet! drukkolok neked én is és a válaszolódnak is h babásak legyetek :)
2009. nov. 5. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:
szia! én megcsináltam a tesztet tegnap is, meg ma reggel is egyet, de sajnos nem vagyok terhes..... pedig teljesen beleéltem magam, sőt a párom is... azért remélem te szerencsésebb vagy és sikerült teherbe esned! sok szerencsét kívánok neked!!!! majd írj, hogy mi lett!!!!
2009. nov. 6. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
A tesztem negatív!Hát így jártunk!Fel a fejjel, majd legközelebb!
2009. nov. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!