Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ápr 14én volt az utsó menstruá...

Ápr 14én volt az utsó menstruációm. május 4én csináltam tesztet, - lett.12-én(hétfőn)kellett volna megjönnie. múlt héten egy nap szédültem, tegnap fogmosáskor öklendeztem. lehetek terhes? vehetek már tesztet? ki fogja mutatni? vagy várjak pár napot

Figyelt kérdés
2008. máj. 14. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz már!
2008. máj. 14. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
most már tesztelhetsz!!! futás!! 4.-e még túl korai volt. 12.-étől már mutatja a teszt. ELMÉLETILEG! De ha negatív, meg javaslom, ha tvábbra sem jön meg akkor ismételj hétvége felé!! Ha akkor is negatívlenne , mielőbb menj dokihoz, nehogy más baj legyen!!Sok sikert.
2008. máj. 14. 11:42
 3/6 A kérdező kommentje:
milyen fajta tesztet vegyek?melyik a legmegbízhatóbb?
2008. máj. 14. 16:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Manapság már mindegyik kimutatja a legkissebb HCG hormonszintet. És ne ilyedj meg akkor se ha nagyon halvány akkor is ott a baba. sok sikert
2008. máj. 14. 16:42
 5/6 A kérdező kommentje:

vettem 2 dbos lillyt, most csináltam meg az egyiket.kijött a 2 csík, nagyon erőteljes a második is. köszönöm a tanácsokat.

ha jól számolom 4 hét 3 napos terhes vagyok.ami valójában csak 2 hét 3 nap

2008. máj. 15. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

mikor mehetek orvoshoz?

az elevitet már 1 hónapja szedem. szedjek még vmi mást is?

2008. máj. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!