6 évig szedtem antibébit, és most 5 hónapja nem szedem, de nem estem teherbe még. Ez azért lehet mert több idő kell, hogy kiüröljön a szervezetemből, vagy valami gondd vaqn?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 22:29
1/8 anonim válasza:
A fogamzásgátló hamar kiürül, a gond az, hogy nem mindenkinél áll vissza gyorsan a szervezete a régi kerékvágásba. Rendszeres a menstruációd? Amúgy nem kell egyből rosszra gondolni, akiknél semmi gond nincs, azokak sem sikerül mindig egyből.
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy fél évnek érdemes eltelnie, hogy teljesen kiürüljön a szervezetből. Az a 6 év elég soknak hangzik, nem tudom mennyire befolyásolja a dolgot.
3/8 anonim válasza:
En antibebi MELLETT estem teherbe. Elmeletileg kozvetlenul az abbahagyasa utan nagyobb az esely ra, mert a szervezet mar "elfelejtett" magatol vedekezni. De ne ess ketsegbe. 5 honap meg nem olyan sok. 7 honap utan el lehet menni dokihoz egy velemenyezesre.
4/8 anonim válasza:
Nincs olyan ezeknél, hogy kiürülés, a gátolt petefészek nem biztos, hogy olyan egyszerűen visszaáll a saját fiziológiás szabályozásra.
Ha a ciklusod rendszeres, akkor 5 hónap nem ad okot aggodalomra.
5/8 anonim válasza:
az abbahagyás utáni hónapban még nagyobb is az esélye a teherbeesésnek.
6/8 anonim válasza:
Én 7 évig szedtem tablettát, és az elhagyást követő 1 év múlva estem teherbe. Nekem anno akkor azt mondta a dokim, hogy a tabletta hatása max. 2-3 hónapig akadályozhatja a teherbeesést. Persze, nyilván ahány orvos annyi vélemény ...
7/8 anonim válasza:
Szia!
6 évig szedtem én is, és ez a 6. próbálkozós hónapunk. Most már két hónapja úgy érzem, hogy kezd helyre jönni a menzeszem, reménykedem, hogy most végre sikerül már a baba. Én úgy gondoltam, hogy ha most sem sikerül elmegyek egy nőgyógyászhoz és kikérem a véleményét. Szerintem te is menj el 1-2 hónap múlva.
8/8 A kérdező kommentje:
A menzeszem nem éppen mondanám rendszeresnek,m 1-2 hetet szokott késni.
2012. jan. 26. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!