Félek h terhes vagyok?
Figyelt kérdés
4 évig laktam tanulmányok miatt new yorkba amikor megismerkedtem a mostani barátommal már több mint 5 éve együtt vagyunk de én itthon ő pedig ott most pedig leht 90 % h terhes vagyok most mitt csináljak volt már valakinek hasonló2012. jan. 21. 21:27
1/4 anonim válasza:
Terhességiteszt ha terhes vagy akkor semmiképpen nem menj abortuszra, ha nem kell a gyerek add örökbe legközelebb pedig védekezz.
2/4 anonim válasza:
Először is nem ártana megkérdezni a srácot, hogy be akarja-e vállalni a gyereket. Ha igen, akkor érdemes volna intézkedni az amcsi hatóságoknál, hogy szeretnél letelepedni. Csak mert felteszem, nem itt akarjátok felnevelni.
3/4 anonim 

válasza:

Legelőször tesztelj. A többit a + teszt után kell eldöntenetek.
4/4 anonim 

válasza:

Beszéljétek meg a sráccal, mi legyen (abortuszt ellenzem, ha nem kell a babó, adjátok örökbe szerintem is) de ha megtartjátok, nem értek egyet az előttem szólóval, hogy mindenképp kinn akarjátok felnevelni. Ha volt itthon munkád, akkor jogosult vagy GYED-re, ami odakinn nem lenne, plusz a családi pótlék sem, ráadásul egy vagyon kinn a terhesgondozás és a szülés.
Nézzetek utána, mi éri meg jobban - ha jól álltok anyagilag, akkor könnyen választhattok szívetek szerint, de ha nem, akkor én inkább felvenném itthon a juttatásokat, mert kinn nem lesz semmi, plusz óriási összegű biztosítást kellene fizetnetek utánad és a baba után is, ha ellátást akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!