Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódásnál lehetséges...

Beágyazódásnál lehetséges "mindjárt megjön érzés"? Volt közületek aki ezt érezte?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

De meg hogy! En ugy gorcsoltem sokszor hogy 100%-ig biztos voltam benne hogy barmelyik pillanatban meg fog jonni, csak akkor lett gyanus mikor mar kb egy hete ez ment, es mensi meg sehol...

22 hos kislany anyukaja

2012. jan. 20. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges, sőt előfordulhat kis barnás folyás is! Olyan nálad nem fordult elő?
2012. jan. 21. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
én detto így vagyok. Ma vagyok a pé utáni 7. napon, 2 napja leszakad a derekam, úgy érzem mindjárt meg fog jönni. Nagyon remélem, hogy nem fog!!!
2012. jan. 21. 21:54
 4/4 Babci válasza:
Na,Nekem ugyan ez,úgy érzem mindjárt megjön,pedig szerdára nem várom. De görcsölgetek,fáj a mellem,és volt pár csepp barna is.Remélem nem a mensim előjele!Drukkolok Neked,és minden hasonló cipőben járónak,hogy összejöjjön!
2012. jan. 22. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!