Beágyazódásnál lehetséges "mindjárt megjön érzés"? Volt közületek aki ezt érezte?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 17:57
1/4 anonim válasza:
De meg hogy! En ugy gorcsoltem sokszor hogy 100%-ig biztos voltam benne hogy barmelyik pillanatban meg fog jonni, csak akkor lett gyanus mikor mar kb egy hete ez ment, es mensi meg sehol...
22 hos kislany anyukaja
2/4 anonim válasza:
Igen lehetséges, sőt előfordulhat kis barnás folyás is! Olyan nálad nem fordult elő?
3/4 anonim válasza:
én detto így vagyok. Ma vagyok a pé utáni 7. napon, 2 napja leszakad a derekam, úgy érzem mindjárt meg fog jönni. Nagyon remélem, hogy nem fog!!!
4/4 Babci válasza:
Na,Nekem ugyan ez,úgy érzem mindjárt megjön,pedig szerdára nem várom. De görcsölgetek,fáj a mellem,és volt pár csepp barna is.Remélem nem a mensim előjele!Drukkolok Neked,és minden hasonló cipőben járónak,hogy összejöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!