Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen a "mindjárt megjön" érzés?

Milyen a "mindjárt megjön" érzés?

Figyelt kérdés
Sokan írjátok, hogy amikor terhesség elején voltatok onann tudtátok h terhesek vagytok h "mindjárt megjön" érzésetek vol. Ez milyen is?
2011. dec. 21. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha neked ilyen soha nem volt mensi előtt, akkor nem biztos, hogy érteni fogad, amit írok, de azért megpróbálom.

Nálam mensi előtt mindig feszült a hasam, picit görcsölt is, olyan "lefelé húzó" érzés volt. Mikor terhes lettem ugyanezt éreztem a nemvárt előtt, ezért nem gondoltam, hogy baba lehet a dologban.

2011. dec. 21. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Picit fáj, picit szúr, picit görcsöl a hasam mensi előtt nekem. Terhességkor is görcsölt enyhén, olyan furcsa érzés volt. Nem tudom jól leírni, de ha mensi előtt érzed, hogy hamarosan megjön, akkor tudod miről beszél az ember. Ha neked viszont nincsenek ilyen jeleid, akkor terhesen sem biztos, hogy éreznél bármi hasonlót.
2011. dec. 21. 14:10
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)...és azt nem tudjátok, hogy körülbelül az együttlét után mikor jelentkezik ez az érzés?
2011. dec. 21. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem mensi előtt pár nappal szokott jelentkezni (vagy akár 1 héttel is előtte). Tehát ez nem együttléthez köthető, hanem a nemvárt napjához.

Leírom nálam hogy volt: Nálunk a baba kb. 12-e és 15-e között fogant, és kb. 30-án kellett volna megjönnie, és nagyjából 25-e körül kezdett fájni, görcsölgetni a hasam.

2011. dec. 21. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen...sokat segítettél :D
2011. dec. 21. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.