Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek meddig volt mindjart...

Kinek meddig volt mindjart megjon erzes?

Figyelt kérdés
Pozitiv tesztet csinaltatok ,volt mindjart megjon erzes es nem feltetek,hogy meg fog jonni ? es ha babas vagy akkor jot jelent a szarazasg mentruacio helyett?
2011. nov. 29. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is száraz voltam pé-től, innen sejtettem,hogy baba van!

Mikor következett volna a mensi tipikus görcsölgetések voltak, meg pánik! :)

kb 6 hetes lehettem amikor alábbhagyott a görcsölés, de utána meg jött más! :)

Gratulálok!!!

2011. nov. 29. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a nem várt előtt 1 héttel hüvelyszárazságom volt, ami néha még most is van. A mindjárt megjön érzés is elő jön még most is azokon a napokon amikor elvileg meg kellene jönnie.

24 hetes km

2011. nov. 29. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a nevárt előtt minden olyan volt, mintha meg akarna jönni. Még a mindjárt-megjön érzés is megvolt, és az el is tartott kb a 9. hétig, csak épp nem jött aztán meg azóta sem.
2011. nov. 29. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A mindjárt-megjön érzés kb. 2 héttel a nemvárt napja utánig tartott, de nem folyamatosan. Utána és közben alakult ki az émelygés, ami pontosan a 12. hétig tartott.

Az elején nagyon féltem, hogy a pozitív teszt ellenére is meg fog jönni a nemvárt napján, olyan erős volt a hasfájás. de ez jó jel.:)

2011. nov. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!