Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki kisbabat var,...

Ha valaki kisbabat var, meddig erezheti, hogy mindjart megjon?

Figyelt kérdés
Szeretnek kisbabat,mar negy napja kesik!De hullamokban ram jon mintha megakarna jonni!Folyasom suru atlatszo!!valaki segiteni?Elore is koszonom!!!
2011. jún. 1. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy ezen kár görcsölni, vagy terhes vagy vagy nem. Majd ha már biztosan az leszel, akkor ráérsz aggódni, hogy minden rendben menjen :)
2011. jún. 1. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia:)

Én ma vagyok 6 hét 1 napos kismami vagyok, de néha most is érzem. Ilyenkor kirohanok a wc-re ellenőrizni, de szerencsére nem jön meg:)))

2011. jún. 1. 15:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Gratula kismama!!!:))Hat enis orulnek neki,de nem merem beleelni magam!!Felek es inkabb ezert se csinalok meg tesztet!Varok pentekig!De remelem nem jon meg!!Es koszonom a valaszokat!!!
2011. jún. 1. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Szió!!

Drukkolunk neked!!! :) Pénteken írd meg, hogy mi lett az eredmény!! :)

2011. jún. 1. 20:08
 5/9 A kérdező kommentje:

20.08

Jaj koszonom!!Aranyos vagy,mindenkepp irok!!Remelem nem jon meg es orulhetek!!:))

2011. jún. 1. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 18 hetes kismama voltam, amikor ez a görcsölés megszünt.
2011. jún. 1. 22:13
 7/9 sumergo ***** válasza:
Most vagyok 17+3 hetes, de múlt héten is éreztem, hogy megjön, de persze nem jött semmi!:-))
2011. jún. 2. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
13+3 hetes vagyok, néha görcsöl
2011. jún. 3. 08:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!!Hat nemkell tesztet csinalnom!Ma hajnal 4kor megjott a bajom!:(Szomoru vagyok es nemertem meg miert!!!Miert van az,h akinek nem kell jon,aki eldobja magatol annak van!!Nekunk akik meg szeretnenk nem jon!!!:((
2011. jún. 3. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!