Beágyazódásnál van olyan érzés mintha mindjárt megjönne?
Figyelt kérdés
Jan.12-én volt az uccsó mensim.Elég sokat tettünk azért,hogy baba összejöjjön.Vitamin,pózók...2 napja olyan érzésem van mintha meg akarna jönni.Olvastam arról,hogy a beágyazódásnál is van ilyen.Lehet,hogy azt érzem?Vagy még mindig a peteérést érzem?Azért az a biztos ha tovább szerelmeskedünk,Igaz?Bárcsak két hét múlva pozítiv lenne a teszt.Köszönöm aválaszokat!2008. jan. 24. 14:46
1/4 anonim válasza:
Szia! Ha 12-én volt az utoló mensid, akkor ez még lehet a peteérés jele (nem írtad, mikor kezdődött, hány napos volt a menzesz!), mert akkor bekeményedik, feszül, hasogat a has alsó tájékán, és eleve feszültebb, ingerültebb, érzékenyebb napokat élsz meg. Ha a nyúlós, fehér váladék megvan, vagy épp tegnap volt, akkor tuti, hogy a peteérés, ha már ezen túl vagy, akkor folyamatban lehet éppenséggel a beágyazódás is, azt viszont te nem érzed, ennek nincs külső jele ca. 2 hétig, amíg be nem fejeződik. Onnantól aztán várhatóak mindenféle tünetek, ha terhes vagy!
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem olyan érzésem volt, bár ez szerintem nőfüggő. Folytassátok a projektet tovább, abból nem lehet baj. Az uccsód óta csak 12 nap telt el. Szerintem még csak most lesz peteérésed... SZERINTEM!
3/4 anonim válasza:
Nekem is 12-én volt az utólsó menszim. már túl vagyok a peteérésen és én is azt érzem mintha mindjárt megjömme. Akkor nem lehet neked a peteérés. De ez is attól függ hány napos a menszid. Drukkolok. Mikor fogsz tesztet csinálni? Szólj ha sikerült.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Aki kérdezte mikor csinálok tesztet,válaszom :
Én 12-én vagy 13-án gondoltam,de próbálok nem agyyalni rajta.12-én volt a mensim első napja és 4-5 napig tartott.És te?
2008. jan. 29. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!