Képes arra egy nő szervezete hogy évente kihordjon egy-egy gyereket?
Kérdésem csupán elméleti. A terhesség ideje ugye 9 hónap. Elég a szervezetnek három hónap "pihenés" hogy újra képes legyen egy babát 9 hónapig éltetni?
Azért gondolkoztam el ezen mert láttam a tévében hogy van ahol 16-20 gyerek is van, és a családanya nem is olyan idős.
Meddig bírja ezt a szervezet, hogy évente folyamatosan "munkára" van kényszerítve?
Nekem is csak hallomásból vannak ilyen információim.
Az egyik ismerős ismerősének a 2. szülése után méhsüllyedése alakult ki, állítólag, ha benyúlt a hüvelyébe is érezte, hogy lejjebb csúszott a méhe. Problémamentes szülései voltak pedig. Tervezte, hogy megműtteti, aztán hogy azóta lett-e belőle valami, nem tudom.
Képes a nő szervezete, de nem egészséges...
a méh annyi idő alatt regenerálódik, amennyi idő alatt "kinyúlt", 9 hónap, ennyi pihenés minimum kellene a szervezetnek, márcsak a vitamin- és ásványianyag-készlet feltöltődésére is. ha folyamatosan szülni akar valaki, akkor az ideális, ha 1,5 év van a gyerekek közt...
persze sokat kivesz a nőből,senki nem tudja bizonyítani, hogy kevesebb ideig vagy betegségre hajlamosabban élnek-e ezek a nők, mert nem tudhatod amúgy, hogy néznének ki, és öregednének meg, vagy ,meddig élnének
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!