Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindig kell a mellnek fájnia,...

Mindig kell a mellnek fájnia, ha terhes az illető? 4-5 hét körül?

Figyelt kérdés

Eddig mindig, kivétel nélkül minden mensesem előtt fájt a cicim és megduzzadt. Most nem. 3 nap múlva meg kellene jönnie. Szeretnénk babát, már 1,5 éve próbálkozunk.

Csak duzzadtak,kicsit nagyobbak a melleim.

Lehetséges,hogy nálam így nyilvánul meg a terhesség? Lehet,hogy később fog fájni?

A hasam alja fájdogál egy picit,meg állandóan éhes vagyok, de ez mensi előtt is van.

2012. jan. 17. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kell fájnia. Nekem egyik terhességemnél se fájt, csak később, olyan 7-8 hét körül kezdett duzzadni. Mondjuk nekem mensi előtt se szokott.
2012. jan. 17. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Korai még ilyen jeleket keresgélni és ezekre hagyatkozni. Nekem is menzis tüneteim voltak, pontosan mint máskor egy megszokott ciklusban, csak aztán nem jött meg.
2012. jan. 17. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem sőt soka olyan szerencsés nő van, akinek a mensi kimaradásán kívül semmi tünete nins. Én soha semmi tünetet nem tapasztaltam, mégis 4 egészséges gyerekem van:D
2012. jan. 17. 12:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem se volt soha semmi tünetem, sosem fájt semmim és 3 gyerekem van.
2012. jan. 17. 12:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Mensi előtt olykor-olykor fájdogált. De mikor terhes lettem, akkor nem fájt. Persze erre adni nem igazán lehet, ahogy a folyásos módszerre sem.
2012. jan. 17. 12:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem kettővel fájt a harmadikkal nem(igaz akkor akupunktúrára jártam,lehet az is közrejátszott)
2012. jan. 17. 12:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a 6. hét körül feszült, de nem mondanám fájdalomnak!
2012. jan. 17. 12:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt, a 6-7. héttől feszült.
2012. jan. 17. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Inkább feszül mint sem fájna, de csak később. Nem biztos, hogy nem fog megjönni, ezt még korai menszi előtt 3 nappal megjósolni, úgyhogy szerintem még ne éld magad bele. Én is betegesen akartam gyereket, és én csak 50 nap után szántam rá magam egy tesztre, mert már gyanús volt, hogy nem jön meg. Nekem fájdogált a hasam, de semmiképp sem görcsölt. Az már baj, ha tényleg terhes vagy.
2012. jan. 17. 19:48
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi,h válaszoltatok.

Hát, nem tudom. Még mindig nem fáj. Csak iszonyúan álmos vagyok mindig. De tudom, ez lehet mensi jele is.

Ebben a hónapban nem is figyeltem a peteérésemet, próbálok nem annyira rákoncentrálni a dologra. Hátha majd így...

2012. jan. 20. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!