Mit tegyek? Mi lenne a jó megoldás?
A párommal Június óta nem védekezünk.Már nagyon vágyunk egy babára.Már egy éve nem szedem a fog.gátlót.7évig szedtem.Augusztusban nagyon kevés vérzésem volt,csak pecsételő.Ami nagyon furcsa volt.Majd szeptemberben és októberben kimaradt a vérzésem.Voltam dokinál,aki azt mondta lehet,hogy terhes vagyok,menjek el uh-ra.Ez meg is történt.Uh-n mondták,hogy nincs baba,a következő mensim jelét se látják,h meg akarna jönni.Vittem az eredményt az orvosnak vissza.Aki azzal a hírrel fogadott,hogy meddő vagyok!!De se egy vérvételt se semmit nem csinált.Annyit mondott,h írhatna fel gyógyszert ami meghozza a menszeszemm,de az nem változtat semmin!És hogy menjek el meddőségi központba és vizsgáltassam ki magam.Mert,hogy valami hormonális próblémám lehet.Azóta orvost váltottam.Magándokihoz mentem.Aki mondta hogy meg fog jönni,így is lett.És kezdjek el hőmérőzni.Majd az eredménnyel menjek vissza.Nos eljött ez az idő is.Letelt a 3 hónapos hőmérős időszakom.A 3 hónapban,volt olyan hónap mikor volt peteérésem.Közben olyan próblémám támadt hogy már megint nem jött meg.Én nem értem rendszeres volt a ciklusom mindig és mikor letettem a gyógyszert akkor is 7hónapig kiválóan működött.Nyílván azért sem jött meg mert megint nem volt peteérésem.és azt mondta hogy azt se tudja h mikor fog majd megjönni....Mondta h 3 hónap mulva menjek vissza ha addig nem jön össze a baba akkor küld a meddőségibe.Elég régóta csinálom az ovus teszteket,amik már hetek óta pozitívat jeleznek.Erre is rákérdeztem azt mondta,hogy ő ezekhez nem ért.
Énmeg azt nem értem,hogy mire várjak még?Olyan jó ez a várakozás....Miért nem tudnak vmi értelmeset mondani az orvosok?Valami oka csak van h ezt csinálja a szervezetem.Ha menstruálnék és lenne peteérésem egy szavam nem lenne h nem jön össze a baba,mert nyilván akkor jön amikor akar.De peteérés nélkül még esélyem sincsen a babára!!!:(((( Még soha nem voltam hormonális kivizsgáláson,se vérvételen.Sokszor olvasom h vannak akik kapnak clostyt és uh-val követik.Nekem miért nem tud csinálni valamit?Nem értem el vagyok keseredve.Várjak még 3hónapot....
Köszönöm,hogy elolvassátok a történetem.
Szia!
Én első körben endokrinológust javasolnék neked, ő a hormondoki. Egy beszélgetés jellegű vizsgálat, ahol kikérdez a tüneteidről, elküld egy vérvételre, és ebből kiderül, hogy mi a gond. Nem kell minden nap járni. :-)
Én a mensmentisbe járok, náluk van olyan akció már, hogy szombaton is lehet vérvételre menni, ezt direkt azoknak találták ki, akik hétköznap nem tudnak menni. :-)
Egyébként a meddőségibe sem kell minden nap járni, inszemnél kb 2-3 alkalommal mentünk. Lombiknál már többször, de ha arra van szükség, hogy teherbe ess, akkor nem tudod kikerülni. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!