IR-re diéta? Hogy számoljátok a szénhidrátot? Hány grammot esztek testsúlykilogrammonként?
Akkor van róla papírod ,hogy mennyi a vércukrod éhgyomorra, és terhelésre, vagy nincs?
Mert csak abból tudhatod meg, hogy van-e IR-ed!
Ha endokrinológushoz jársz, akkor gondolom PCOs-t állapítottak meg nem? És az járhat inzulin problémákkal, de azt ki kellene vizsgálni.
Megint bocs, hogy értetlenkedem, csak nálam mindezt elvégezték a pajzsmirigy vizsgálattal együtt.
Ilyet még nem is hallottam! :O
Figyi, ha nem küldtek diabetológiára, akkor nem hiszem, hogy gondod lenne a vércukroddal.
Hiszen, ha azzal baj lenne, és nem kezelnének, akkor komoly bajod is lehetne :S
Na, többet nem is írok, csak ámulok, és bámulok.
Akinek gondja van a cukrával, annak feltétlenül tudnia kéne pl hogy mennyi a vércukra, stb...
Szóval nem téged hibáztatlak, nehogy félreértsél, hanem a dokikon ámulok!
A körzetid amúgy tud beutalót írni egy terheléses vércukorra. Ha kíváncsi lennél az értékeidre!
Hát, ilyen az SZTK-s orvos.... Gondolkodom, hogy elmegyek valam magándokihoz. Jövő héten kérek beutalót a körzetitől egy újabb terheléses vércukor és inzulin vizsgálatra, aztán kiértékeltetem egy dokival, akit érdekel is az eredmény, és ad átfogó tanácsokat...
Köszi a válaszokat! :)
szuper.
de figyi, nem kell ezért magándoki.
a terhelésest visszaviszed a körzetihez, és ha nem jó, akkor ad beutalót dietetikushoz!
ez a legjobb szerintem :)
írd meg majd, hogy mi lett, kíváncsi vagyok most már nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!