Melyik diéta tipus fele meg egy pcos és ir betegnek?
Tudom, hogy van az a pco oldal de nem annyira irja le mit lehet és mit nem.
Nem tudnátok leirni hogy pl az atkins vagy update vagy melyik lenne a jó?
Kenyeret édességet péksütit és husokat kivonom a forgalomból,
csak zöldteát iszom, graham kenyeret eszek abból is csak kicsit, nem eszek édességet, helyette gyümölcs, és az ételek :durumtészta, barnarizs, hal, zöldség.
Jó ez igy?
Cukros diéta a nyerő. :-)
A hús nem árt, eheted nyugodtan. A gyümölcsökkel óvatosan, tiszta cukor mindegyik, méghozzá a legrosszabb, mert nagyon hirtelen löki meg a cukrot. Gyümölcshöz rágcsálj el egy korpakekszet, és ne egyél belőle sokat. A graham kenyér ugyanolyan káros, mint a többi. Alapból a lisztes dolgok ártanak, tehát tészták is. A zöldségekből ki kell lőni a keményítőtartalmúakat, pl krumpli, kukorica, rizs. A barna rizsben is ugyanúgy megvan a keményítő.
viszont nyugodtan lehet enni a brokkolit, karfiolt, káposztát, salátát. A répa nem jó, sok cukrot tartalmaz.
Fehrjéket nyugodtan ehetsz, pl a húsok, tojás.
Én ásványvizet iszom, mert nem szeretem a teákat. Ha te igen, akkor mindegy, melyiket, csak cukor nélkül!
És azt a keveset, amit lehet enni, el kell osztani, nem szabad egyszerre.
Ezen a linken van mintaétrend :
nagyon köszönöm
még az lenne a kérédesem, hogy megvan az is határozva, hogy mikor mit lehet enni vagy pl este vacsira más csak ezt vagy azt?
elment a dokim szabira és most lett eredmény és tudom , hogy bajom van csak épp 3 hét mig el tudja majd mondnai mit hogyan kell...
nekem alacsony az inzulinom a 0 perces mindössze 2.
ugyhogy fogalmam sincs hogy gyógyszert adnak e erre vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!