Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június óta nem szedek fogamzás...

Nyavalya kérdése:

Június óta nem szedek fogamzásgátlót babát szeretnénk. Júl. -tól decemberig a ciklusaim hossza a következőképpen alakultak: 27 nap,26,24,24,27,26, és a decemberi 28 napos volt. Az utolsó ciklusom kezdete dec.13. és még most is tart (jan.12)?!

Figyelt kérdés

Ez volt a 31. nap és még menstruáció sehol . A párommal pont középidőben voltunk együtt (dec.25. ), jan.3. -án volt egy kis pecsételő vérzésem (1 héttel a nem várt előtt), és ha a leghosszabb eddigi ciklusomat nézzük, ahhoz képest már 3 napja késik. Viszont pár napja enyhén görcsöl, fájdogál a bal petefészkem, olyan, mint ha állandóan meg akarna jönni....és mégsem.

3, 2 és 1 napja teszteltem, de az összes negativ lett :(.

Szerintetek van esély a terhességre...vagy esetleg valami probléma lehet? Légyszi irjatok, ha történt már veletek hasonló, vagy van ötletetek, hogy esetleg mi lehet!

Előre is köszönöm a válaszokat, mert nagyon rossz ez a tehetetlenség...!

2012. jan. 13. 00:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
pecsételő vérzés okozhat a beágyazódása a zigótának, ami jó, de akkor kimutatná a teszt. vagy okozhatja sárgatest hiány, ami nem jó, mert azt kezeltetni kell, mert amiatt nehéz a teherbe esés. Ha van a környéketeken olyan labor, ahol beutaló nélkül, pénzért is csinálnak ßHCG tesztet, abból 100 %-r kiderül, ha terhes vagy. kb. 2500 ft.
2012. jan. 14. 09:02
 12/21 anonim ***** válasza:

a kismama vagyok:

nekem a mai napig nem érzékenyebbek a melleim. Mára igaz dupla akkorák, mint voltak (most látszik, hogy van :d :), de nem fájnak. És ezalatt a 6 hónap alatt csak egyszer hánytam, és max. kétszer ha rosszul voltam. Még kívánós sem vagyok. :)

Ennyi tünetem van: hisztisebb lettem és az első pár hónapban állandóan fájt a szeméremcsont fölött, pedig csak a 21. héttől kezdett látszani a pocakom.

2012. jan. 14. 10:31
 13/21 A kérdező kommentje:

Már 5 napja késik...

Ha esetleg vmi probléma lenne, attól kimaradhat a menstruáció?

2012. jan. 15. 00:05
 14/21 anonim ***** válasza:
szia!!nem biztos,hogy valami probléma lenne mert elég rendszertelen a ciklusod!!és lehet attól is,hogy nem szeded a gyógyszert és még nem állt be rendesen!!én nem mondanám egyértelműen,hogy nem áll fent terhesség!!lehet meg kellene ismételni a tesztet!!az eddigi válaszoló!!
2012. jan. 15. 09:53
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat :)!

Ma reggel is negativ lett a teszt :(...

Beszéltem egy gyógyszerésszel, és azt mondta, hogy a forgalomban lévő tesztek biztosan a menstruáció elmaradása után 2, de minimum 1 héttel tudják biztosan kimutatni a terhességet.... ááááá most már tényleg nem tudom... :(

2012. jan. 15. 13:16
 16/21 anonim ***** válasza:
már bocs de biztos,hogy 1-2 hetet mondott??akkor az biztos nem 10 érzékenységű!!te milyennel csináltad??
2012. jan. 15. 13:21
 17/21 A kérdező kommentje:
25-össel. Hol lehet kapni 10-es érzékenységűt?
2012. jan. 15. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
szia!!az eddigi válaszadó vagyok!!mizus veled??van valami jó híred??mert igazán rám férne!!ma reggel fúl negatívot teszteltem de nem értem mert a hőm fent és a mellbimbóm ugyan úgy érzékeny!!én se kaptam 10-es érzékenységű tesztet sajnos de én clearblue-val teszteltem(25-ös ez is csak állítólag nagyon érzékeny)most nem tudom mit csináljak!!a ciszta fent tarthatja a hőmet vajon??majd holnap minden kiderül mert megyünk a dokihoz a párommal!!
2012. jan. 16. 07:21
 19/21 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát...jót sajnos én sem tudok mondani... :(

Ma késik 6. napja, teszt negativ :(.

Nem szeretnélek elkeseriteni, de sajnos azt olvastam, hogy a ciszta is fent tarthatja a hőt... de szurkolok neked, hogy ne az legyen!!!!!!!!!!!!!!!

Irj majd, hogy mi volt a dokinál!

Szurkolok neked tiszta szivből!!!!!!!!!

2012. jan. 16. 20:36
 20/21 anonim ***** válasza:
szia!!hát köszi a drukkot de már én se reménykedek!!bár én még egy tesztet csináltam de majd csak lesz valahogy!!érted??új ciklus új esély!!netti!!
2012. jan. 16. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!