Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapelőtt elfelejtettem...

Tegnapelőtt elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, most vettem észre, a mait bevettem, vegyek be még 1et most?

Figyelt kérdés
nem a teherbeesés szempontjából kérdezem, mert nem szexeltem mióta ezt a levelet szedem és nem is fogok a következő 1 hétben, csak nem tudom mikor kéne pótolni azt az egy szemet.
2011. dec. 1. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nem kel potolni, de ez benne van a betegtajekoztatoban, amit bizonyara figyelmesen atolvastal, mielott szedni kezdted a bogyokat.
2011. dec. 1. 22:48
 2/7 F.B.I. ***** válasza:
0%

az első hozzászóló iróniája magával ragadó!

de a lényeg, hogy most, hogy kihagytál egyet, agy kötelező gumival védekezni, a menszeszig! mert innentől már nem biztonságos!

2011. dec. 1. 22:55
 3/7 A kérdező kommentje:

irtam, h mostanában nem fogok szexelni. 4 éve szedem, elolvastam ezerszer már, de nem teljesen érthető. olvastam hasonló kérdéseket, és ott azt irják, h beveszik a kimaradt szemeket és amennyire értem, a betegtájékoztatóban is azt irják, h pótoljuk a kimaradt bogyót.

egyikőtöknek sem köszönöm

2011. dec. 2. 00:51
 4/7 A kérdező kommentje:
a másodiknak mégis köszönöm, viszont első: és akkor most csak 27 napos lesz a ciklusom ezentúl? te se nagyon értesz hozzá...
2011. dec. 2. 00:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó, be nem vett tablettát, amilyen hamar csak lehet be kell venni, akkor is ha ez egy nap alatt két tabletta bevételét jelenti. A további tablettákat a szokásos módon kell bevenni. Az elkövetkező 7 napban kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. akkor megvan a válasz, köszi
2011. dec. 2. 01:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Azén gyógyim tájékoztatójában az ált, hogyha elfelejtettük bevenni (mondjuk este 7-8 körül szoktuk), akkor még 12 óráig pótolható. Ha ez nem történik meg, akkor ki kell hagyni az elfelejtett szemet, és folytatni a gyógyszer szedését. Én is jártam úgy, hogy elfelejtettem, de attól még nem változott a ciklus hossza. Remélem tudtam segíteni!
2011. dec. 2. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Elso vagyok!

Egyszeru matek alapjan ha kihagytal 1 napot es azt 2 napra ra vetted eszre, akkor a cikusod hossza akkor marad 28 nap, ha 1 tablettat kihagysz.

A gyogyszert potolni 12 oran belul erdemes. Attol, hogy 1 nap 2 bogyot veszel be, meg nem nyujt nagyobb vedetseget.

Ez benne van feketen feheren a tajekoztatoban, de ha nem tudod ertelmezni, akkor ird le a gyogyszer nevet, megkeresem neked a tajekoztatot es kimasolom az idevonatkozo reszt es elmagyarazom. Ha nekem nem hiszel, akkor barmelyik patikaban megkerdezheted egy gyogyszeresztol (en is az vagyok), ingyen es bermentve kaphatsz tajekoztatast!

2011. dec. 2. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!