Tegnapelőtt elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, most vettem észre, a mait bevettem, vegyek be még 1et most?
az első hozzászóló iróniája magával ragadó!
de a lényeg, hogy most, hogy kihagytál egyet, agy kötelező gumival védekezni, a menszeszig! mert innentől már nem biztonságos!
irtam, h mostanában nem fogok szexelni. 4 éve szedem, elolvastam ezerszer már, de nem teljesen érthető. olvastam hasonló kérdéseket, és ott azt irják, h beveszik a kimaradt szemeket és amennyire értem, a betegtájékoztatóban is azt irják, h pótoljuk a kimaradt bogyót.
egyikőtöknek sem köszönöm
Elso vagyok!
Egyszeru matek alapjan ha kihagytal 1 napot es azt 2 napra ra vetted eszre, akkor a cikusod hossza akkor marad 28 nap, ha 1 tablettat kihagysz.
A gyogyszert potolni 12 oran belul erdemes. Attol, hogy 1 nap 2 bogyot veszel be, meg nem nyujt nagyobb vedetseget.
Ez benne van feketen feheren a tajekoztatoban, de ha nem tudod ertelmezni, akkor ird le a gyogyszer nevet, megkeresem neked a tajekoztatot es kimasolom az idevonatkozo reszt es elmagyarazom. Ha nekem nem hiszel, akkor barmelyik patikaban megkerdezheted egy gyogyszeresztol (en is az vagyok), ingyen es bermentve kaphatsz tajekoztatast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!