Mikorra tervezitek a következő babátokat?
Azt szeretném tudni hogy ha mi is szeretnénk kistesót ,akkor mikor kéne összehozni?
9 és fél hós a kisfiam,tehát jövő augusztusig jár a Gyed!
Vagyis még amig Gyeden vagyok addig kéne a baba vagy hogyan ?
Mert nem igazán értem!
Ha Gyeden vagyok és teherbe esnék akkor tovább kapnám a Gyedet vagy már a gyest!
előre is köszönöm a válaszokat!!
Nagyon köszike a válasz mindkettőtöknek!!
Kedves első hogy érted?
Mi ebben rossz amit irtam?
Második válaszoló! a gyed nem lesz alapja a következő gyednek, hiszen az ellátás, és az nem számít bele a gyed alapjába, mostani állás szerint, ha gyed lejárta után a gyesbe szülsz bele akkor az aktuális szerz.szerinti bér de legfeljebb a min.bér kétszerese lesz az alap, ha két gyerek közt 1-179 napot dolgozol akkor az erre az időszakra kapott bér és ha véletlen táppénzre mész akkor az első 15 nap betegszabadság átlaga lesz az alap,de legfeljebb a min. bér kétszerese, ha min. 180 napot dolgoztál akkor pluszba a tgyás korlátnélküli
remélem a kérdezőnek is tudtam segíteni
14-20-as vagyok, én is gyeden vagyok októberig és januárra jön a 2. babó, nagyon figyelni kell hogy jöhet ki jól az ember hogy meg is tudjon élni,
minden jót kívánok mindenkinek
egy könyvelő kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!