Mikor tervezitek a következő babát?
Figyelt kérdés
Úgy értem mennyi idő lesz a 2 testvér között?2010. nov. 29. 23:30
1/14 anonim válasza:
:( Épp ma döntöttük el, hogy nem lesz 2. Ha lett volna, 3 évet gondoltam volna ideálisnak korkülönbségnek.
2/14 anonim válasza:
Most 22 hónapos a kisfiam és április körül fogunk próbálkozni a másodikkal.
3/14 anonim válasza:
2 és fél éves lesz májusban a lányom,mire megszületik a kistesója(18 hetes terhesség).
Nekünk így ideális!
4/14 anonim válasza:
11 hetes a lanyom, tervezzuk a kistesot, de csak ugy 3 ev mulva
5/14 anonim válasza:
7 hónapos a lányom, tervezzük a kistesót, 2-3 hónap múlva abbahagyjuk a védekezést.
Kis korkülönbséget szeretnénk, nőjjenek együtt, és én nagyon szeretek babázni.:)
6/14 anonim válasza:
16 hónapos a kisfiam, és két napja lett pozitív a teszt! :)
7/14 anonim válasza:
14 hónapos a kisfiam, és jövő szeptemberben megyek vissza dolgozni, kisfiam bölcsibe. 1 évet minimum szeretnék ismét dolgozni, aztán meglátjuk. Ha jönni akar a második, jöjjön.
8/14 anonim válasza:
Jövőre szeretnénk,a 3 évet betötse a nagyobb.
9/14 anonim válasza:
Kb. 3 évet tervezünk, úgy hogy 1 évre én is visszamennék dolgozni. A fiam mindjárt 1 éves!
10/14 anonim válasza:
28 hónap lesz a lányom és a fiam között akivel január 11 re vagyok kiirva. Utána nem védekezünk ha akar jöhet a harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!