Van köztetek olyan, akinek január elején volt az inszeminációja?
Figyelt kérdés
Nekem 4.-én volt,az első.Várakoznátok velem együtt?:))))2012. jan. 11. 14:45
31/43 A kérdező kommentje:
Stella!Gondolom már izgulsz.....szorítok Neked nagyon.Érzel esetleg valamit?Kedves Előző!Nem tudom,Tapolcán,ahová járok,ott hétvégén tudtommal nem csinálják...de biztos van ahol igen...SOK SIKERT!!!!Majd írjatok,mi a helyzet!!
2012. jan. 31. 10:27
32/43 A kérdező kommentje:
Kedves Stella!Már biztosan izgulsz!Szorítok Neked!Érzel valamit?Kedves Előző!Tapolcán tudtommal hétvégén nincs rendelés,de biztosan van,ahol hétvégén is csinálják,nem tudom...SOK SIKERT!Majd írjatok,mi a helyzet!
2012. jan. 31. 10:30
33/43 Stella36 válasza:
Kedves Pancsura, izgulok, még nem merek tesztelni. Ma vagyok az inszem utáni 10. napon. Fájdogál a hasam meg a mellem, ezen kívűl semmi. Bár Utro-t szedek, gondolom ha nem sikerül ez is késleltetheti a mensit. Bár nagyon remélem nem jön meg.
34/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocs az előző dupla kommentért,kicsit rosszalkodott a gép,azt hittem az elsőt nem írta ki...
Ma megvolt a 2. inszem.!!!!Újabb reményteli időszak,hogy talán majd most...
Stella!Az előzőnél az utro miatt nekem is jóval később jött meg,mint szokott....de a tüneteid biztatóak....DRUKKOLOK!!!!
2012. febr. 2. 17:16
35/43 Stella36 válasza:
Kedves Pancsura, nagyon szorítok neked. Majd azért néha írj, hogy hogy érzed magad és mi újság.
36/43 anonim válasza:
Sziasztok.ma voltam uh-n.nem lesz inszem a hónapban.volt két tüszőm,de pont azon az oldalon,ami nem átjárható.és egyanott egy 38mm-es ciszta.azért kaptam tüszőrepesztőt.de ez a ciszta is meg fog repedni,ugye?
37/43 A kérdező kommentje:
Kedves Előző!Sajnálom:(((Ez pech,hogy pont azon az oldalon voltak a tüszőid...gondolom a cisztának mindenképpen meg kell repednie...nekem eddig még nem volt.De fel a fejjel,ne add fel!!!Stella,én még nem érzek semmit,de Veled mi van?Te már közeledsz ahhoz,hogy kiderüljön,sikerült-e....Majd írjatok!
2012. febr. 4. 09:00
38/43 Stella36 válasza:
Tegnap és ma negatívat teszteltem, nem hinném,hogy bármi is lenne belőle. :-( Ma vagyok az inszem utáni 15.napon.
39/43 anonim válasza:
Köszönöm a biztato szavakat.stella,majd a következő sikerül! :-)
40/43 A kérdező kommentje:
Kedves Előző!Úgy legyen!MINDHÁRMUKNAK!!!!!
2012. febr. 5. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!