Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan, akinek...

Van köztetek olyan, akinek január elején volt az inszeminációja?

Figyelt kérdés
Nekem 4.-én volt,az első.Várakoznátok velem együtt?:))))
2012. jan. 11. 14:45
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Sajnálom.Szerintem kevesebben vannak azok,akiknek elsőre sikerül az inszem.Én is erre vagyok felkészülve.Meg olyat is hallottam,hogy a 4. sikertelen után,spontán terhes lett.és ezt nem is 1x...De reméljük,hogy a következő sikerülni fog :-)

Egyébként hány éves vagy?

2012. jan. 18. 07:56
 12/43 A kérdező kommentje:
Szia!Én sem éltem bele túlzottan magamat,a férjem talán jobban,de bizakodunk,és nem adjuk fel.35 éves múltam,és már több,mint 2 éve szeretnénk babát.....és Veled mi a helyzet?
2012. jan. 19. 09:00
 13/43 anonim ***** válasza:
Én 30 vagyok és már 3 éve várunk rá.Mondjuk nekem közben voltak nőgyógyászati műtétjeim.sajnos.Soha nem hittem volna,hogy problémás leszek ebből a szempontból.
2012. jan. 19. 11:58
 14/43 anonim ***** válasza:
Majd én is megírom,hogy mi lett.jövő héten kezdem a clostyt.
2012. jan. 19. 11:59
 15/43 anonim ***** válasza:
tényleg,a clostynak van mellékhatása?
2012. jan. 19. 11:59
 16/43 A kérdező kommentje:
Mindenképp írj majd,hogy mi van/lesz Veled!Ha elolvasod a gyógyszer tájékoztatóját,bizony van....én már egyszer régebben szedtem 3 hóig,akkor a szédülés,hőhullámok voltak nálam,na meg,hogy elvékonyította a méhnyálkahártyát,ja és a ciszta gyakori(nálam szerencsére nem lett,most sem). A méhnyh-ra szedtem akkor méhpempőt,de most nem akartam semmi pluszt szedni...
2012. jan. 19. 15:35
 17/43 A kérdező kommentje:
Ja és ma vagyok a 28.napon,de még nem jött meg(ált.26naponta van ciklusom). Én az utrogestanra gondolok,bár már kedd óta nem használom.....
2012. jan. 19. 15:38
 18/43 anonim ***** válasza:
az nagyon jó...nekem fél évig volt minden hónapban cisztám (felszívódós),meg azzal is műtöttek legutóbb...De tényleg,és mi van akkor,ha mégis terhes lennél..az tutira kizárt?holnap írjál már,hogy megjött-e... :-)
2012. jan. 19. 18:33
 19/43 A kérdező kommentje:
Sajna ma megjött:((((,nem is akárhogy...most nem is barnáztam előtte...szóval baba kizárva.De hétfőn én is kezdem a clostyt újra!!!!!Üdv.:Andi
2012. jan. 21. 18:40
 20/43 anonim ***** válasza:
sajnálom.rögötön lehet kezdeni a következő ciklusban,ha nem sikerült?az tök jó,legalább nincs üres járat...
2012. jan. 22. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!