Nem várt előtt 6 nappal, menzi szerű görcsök és mellfeszülés. Reménykedhetek?
Nem akarlak elkeseríteni de nekem nem várt előtt 1 héttel is van hogy megfájdul a cicim!Most pl 1,5 héttel előtte fájt a derekam ami csak előtte fél órával szokott,max(!!) egy nappal!Jah és szurkált a hasam is 1 héttel előtte!A teszt negatív a mensi meg szerintem holnap bekopogtat!
De ez csak én vagyok!Nálad akár terhesség is lehet de ezt így nehéz megmondani!!Azért drukkolok!
Szia!
Én is mindig éreztem, hogy meg fog jönni, és meg is jött, míg egy nap hiába éreztem, sőt napokig hiába éreztem nem jött meg. A 42. napon csináltam egy tesztet, ami pozotív lett.
Drukkolok neked!
Üdv: 13 hkm
szia en is igy erzek a nemvart elott 6 nappal, egy pici mellfeszules, de azt mar eszre sem veszem mert az szokott feszulni amugy is, kicsit tompan faj a hasam, es a testhomersekletem magasabb, 37 korul van, sot felette.
De meg varok 5 napot akkor kene megjonnie.
Szoritok nektek hogy osszejojjon, en is igy szeretnem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!