Peteérés után két nappal ugyanazok a tünetek (mellfeszülés, haspuffadás és szurkálás), mint az eddigi sikertelen hónapokban. Akkor ez a hónap is reménytelen?
Kimaradt vérzés előtt nincs találgatás.
Amúgy meg fogantatás után 10-12 napig - azaz a beágyazódásig - a szervezet tudomást se vesz a zigótáról, mert nincs vele kapcsolatban.
Majd akkor mondj le a babáról, ha megjött, korábban SEMMIT SEM LEHET TUDNI.
Kedves első:)
Hé,ez az én mondatom:kimaradt mensi elött nincs találgatás :))
De igen így van,peteérés után 2 nappal még az ég világon semmi nem utal se mensire se babára!
Ha meg is termékenyültél,az a setcsomó ott keringőzik a petevezetékedben még el sem indult a méh felé,beágyazódni pedíg nemvárt mensi idejében fog.
Nincs hcg hormon,így nincsenek tünetek sem.
Ha nem jön meg a mensi,akkor lehet találgatni,hogy ez meg az mitől volt-van.
Első vagyok.
Másodiknak: bocs. :-) Nagyon jó mondat, eltanultam tőled.
Kérdezőnek: inszemnél ugyanaz történik, mint a közösülésnél: hímivarsejtek kerülnek beléd. Egy kivétel van: a méhnyak kikerülésével a hüvely helyett egyenesen a méhbe kerülnek a hímivarsejtek, azaz a terhesség mindössze kb fél órával következhet be hamarabb, mint hagyományos úton.
Várj türelemmel addig, amík késik, aztán tesztelhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!