Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örülhetek? Másfél...

Szerintetek örülhetek? Másfél év után? Kép csatolva

Figyelt kérdés

Szóval ez volt a 3. clostys hónapom. [link]

A doki a 15. napon azt mondta esélytelen, mert nincs peteérésem.Balban semmi jobban több apróbb vagy 6 db.

Le is mondtam a dologról de már 1 hete késik [link] ezért csináltam egy tesztet de nem reménykedtem.

[link] [link]

Szerintetek hihetek neki?Dehát a doki azt mondta nem volt peteérésem...Más okozhat ilyen pozit?Rögtön kijött a második csík...

2012. jan. 10. 17:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Nem baj ha nincs tüneted még. Nekem mindkét gyerekemnél 6-7 hetesen kezdődött addig nem éreztem egyáltalán semmit. Utána bepótolta. :O Gratulálok még egyszer!
2012. jan. 13. 19:31
 32/39 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz! Ne szorongj , mert azzal csak magadnak és a babádnak ártasz! Csak pozitívan szabad gondolkozni! Nekem is 6 hetesen kezdődtek a tünetek, de a barátnőmnek aki most 13 hetes egyáltalán nem volt semmi. Minden terhesség más. A legjobbakat kívánom neked!
2012. jan. 14. 07:08
 33/39 A kérdező kommentje:

Már napközben émelygek rendesen, sőt reggel megvolt az első hányásom is de lehet a gravidától előtte vettem be nemsokkal.

A mellem még mindig nem érzékeny de akkor türelmes leszek majd jön:)

2012. jan. 14. 09:15
 34/39 A kérdező kommentje:

sissy 77.

Valószínűleg nekem is hematóma:(Nagyon bízom benne hogy felszívódik jövőhét szerdán kell visszamennem remélem minden rendben lesz és szívhang is lesz.

2012. jan. 14. 09:19
 35/39 A kérdező kommentje:

Neked már megszületett?Sajnos gyógyszert nem adott mert azt mondta ilyen kis terhességnél nem szoktak:(

Gravidát szedek meg magneb6-ot és pihenek amennyit tudok.Remélem minden rendben lesz.

2012. jan. 14. 09:26
 36/39 anonim ***** válasza:
Nekem adott Utrogestant, szednem kellett a 12. hétig, de szerencsére nyom nélkül felszívódott (volt egy pici barnázás is, valószínűleg egy része így ürült ki). A kisfiam tegnapelőtt volt egy éves. :) A legfontosabb, hogy ne gondolj arra, hogy bármi rossz történhet. Nem lesz semmi baj. Fel a fejjel. Majd írj, hogy mit mondott a doki. Pihenj sokat.
2012. jan. 14. 14:46
 37/39 A kérdező kommentje:
Minden rendben már a 11. hétben vagyunk hematóma rég felszívódott:)Urogestant én is szedek elején volt barna de már nincs:)Holnap megyek uh-ra remélem minden ok:)
2012. febr. 21. 17:11
 38/39 anonim ***** válasza:
:) Gratulálok!!!!!!!!!!!
2012. febr. 21. 19:55
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. febr. 23. 08:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!