Szerintetek örülhetek? Másfél év után? Kép csatolva
Szóval ez volt a 3. clostys hónapom. [link]
A doki a 15. napon azt mondta esélytelen, mert nincs peteérésem.Balban semmi jobban több apróbb vagy 6 db.
Le is mondtam a dologról de már 1 hete késik [link] ezért csináltam egy tesztet de nem reménykedtem.
Szerintetek hihetek neki?Dehát a doki azt mondta nem volt peteérésem...Más okozhat ilyen pozit?Rögtön kijött a második csík...
Már napközben émelygek rendesen, sőt reggel megvolt az első hányásom is de lehet a gravidától előtte vettem be nemsokkal.
A mellem még mindig nem érzékeny de akkor türelmes leszek majd jön:)
sissy 77.
Valószínűleg nekem is hematóma:(Nagyon bízom benne hogy felszívódik jövőhét szerdán kell visszamennem remélem minden rendben lesz és szívhang is lesz.
Neked már megszületett?Sajnos gyógyszert nem adott mert azt mondta ilyen kis terhességnél nem szoktak:(
Gravidát szedek meg magneb6-ot és pihenek amennyit tudok.Remélem minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!