Szerintetek örülhetek? Másfél év után? Kép csatolva
Szóval ez volt a 3. clostys hónapom. [link]
A doki a 15. napon azt mondta esélytelen, mert nincs peteérésem.Balban semmi jobban több apróbb vagy 6 db.
Le is mondtam a dologról de már 1 hete késik [link] ezért csináltam egy tesztet de nem reménykedtem.
Szerintetek hihetek neki?Dehát a doki azt mondta nem volt peteérésem...Más okozhat ilyen pozit?Rögtön kijött a második csík...
Gratulálok!
Mennyi ideje próbálkoztatok?
Az első a tegnap délutáni, a második x-epil ma hajnal fél 5-ös az alsó rózsaszín ma délelőtti ráadásul előtte már pisiltem egy csomót.
Jaj annyira remélem, hogy baba.Ha igen szerintetek mikor fogant?Hány hetes lehetek?Lehet ma este elmegyek a dokimhoz.
Hát biztosan félidő után, ha félidőben nem látott semmit, de mivel ennyire nagyon erősen pozitívak... Hát, nem is tudom. :) Szerintem minimum 4-5 napja ágyazódhatott be, de ez csak egy tipp. Jaj, nagyon örülök Neked, így ismeretlenül is! :)))
22 hkm
Sziasztok igen voltam dokinál tegnap.Pont 5 hetes voltam:)Volt petezsák is.Ezek szerint mégiscsak közép időben fogant:)
Viszont kicsit megijesztett mert látott a petezsák mellett valami folyadékot...vagy mit ami nem tetszett neki.Felcsatolom a képet hátha tud valaki erről mondani valamit. [link] Azt mondta lehet felhalmozódott menszesz is.Azt mondta reméli nem lesz baj de pihenjek sokat és ha bármi bajom van akár egy kis vérzés is menjek be azonnal.
Annyira félek...olyan rég várunk rá.
Illetve tüneteim sincsenek nagyon...például a mellem nem igazán fáj és szagundor sincs a kávét is ugyanúgy megiszom.
Viszont többször émelygek és hányingerem van és fáradékony vagyok.Vajon elég ez?Aggódom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!