Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örülhetek? Másfél...

Szerintetek örülhetek? Másfél év után? Kép csatolva

Figyelt kérdés

Szóval ez volt a 3. clostys hónapom. [link]

A doki a 15. napon azt mondta esélytelen, mert nincs peteérésem.Balban semmi jobban több apróbb vagy 6 db.

Le is mondtam a dologról de már 1 hete késik [link] ezért csináltam egy tesztet de nem reménykedtem.

[link] [link]

Szerintetek hihetek neki?Dehát a doki azt mondta nem volt peteérésem...Más okozhat ilyen pozit?Rögtön kijött a második csík...

2012. jan. 10. 17:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!Irigy vagyok egy kicsit!:)
2012. jan. 10. 18:02
 12/39 anonim ***** válasza:
Hűűűha! Ez szerintem is pozi, legalábbis szorítok, hogy az legyen!!! Lehet, tényleg később volt pé-d.
2012. jan. 10. 18:10
 13/39 anonim ***** válasza:

Pozitíííííííííííííííív!!!! Nekem ezerszer halványabb volt, mégis 22 hetes vagyok már :) Baba lesz ez! :)

/Extrém ritka a hcg termelő ciszta, és az rosszindulatú fajta, ráadásul uh-n látták volna. Ez bizony babó. :)))))/

2012. jan. 10. 18:17
 14/39 anonim ***** válasza:

Ez tuti baba!

Gratula!

Megnyugtatásképpen mondom, nekem volt pozi tesztem ciszta miatt, de az alig látható, nagyon halvány volt és nem volt baba!

Azóta azért sikerült:)

10+4hkm

2012. jan. 10. 18:26
 15/39 anonim ***** válasza:

Nagyon erős pozitív, gratulálok.

Szerintem tuti baba, főleg hogy 1 hete késik.

Én is nagyon boldog vagyok most, mert ma voltam uh-n és kislányom lesz a kisfiam mellé :-)

2012. jan. 10. 18:33
 16/39 anonim ***** válasza:
Szerintem is baba! Gratulálok! Nekem az első alig látszott, mégis itt játszik mellettem!
2012. jan. 10. 18:50
 17/39 anonim ***** válasza:

Nagyon szep pozitiv teszt :)

Tudod,a dokik is tevedhetnek :)

2012. jan. 10. 19:07
 18/39 anonim ***** válasza:
Nagyon szép pozitív, szerintem is baba lesz. :) Gratulálok!!!
2012. jan. 10. 19:19
 19/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztató szavakat:)Olyan hihetetlen:)

Igen remélem a doki tévedett:)Az is megnyugtató, hogy a cista nem mutatna ennyire erős pozitívat.

Sokat járok pisilni, néha émelygek, fáradt vagyok viszont a mellem nem olyan érzékeny és a hasam sem fáj annyira az baj?

2012. jan. 10. 20:13
 20/39 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2012. jan. 10. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!