Szerintetek örülhetek? Másfél év után? Kép csatolva
Szóval ez volt a 3. clostys hónapom. [link]
A doki a 15. napon azt mondta esélytelen, mert nincs peteérésem.Balban semmi jobban több apróbb vagy 6 db.
Le is mondtam a dologról de már 1 hete késik [link] ezért csináltam egy tesztet de nem reménykedtem.
Szerintetek hihetek neki?Dehát a doki azt mondta nem volt peteérésem...Más okozhat ilyen pozit?Rögtön kijött a második csík...
Pozitíííííííííííííííív!!!! Nekem ezerszer halványabb volt, mégis 22 hetes vagyok már :) Baba lesz ez! :)
/Extrém ritka a hcg termelő ciszta, és az rosszindulatú fajta, ráadásul uh-n látták volna. Ez bizony babó. :)))))/
Ez tuti baba!
Gratula!
Megnyugtatásképpen mondom, nekem volt pozi tesztem ciszta miatt, de az alig látható, nagyon halvány volt és nem volt baba!
Azóta azért sikerült:)
10+4hkm
Nagyon erős pozitív, gratulálok.
Szerintem tuti baba, főleg hogy 1 hete késik.
Én is nagyon boldog vagyok most, mert ma voltam uh-n és kislányom lesz a kisfiam mellé :-)
Nagyon szep pozitiv teszt :)
Tudod,a dokik is tevedhetnek :)
Köszönöm a biztató szavakat:)Olyan hihetetlen:)
Igen remélem a doki tévedett:)Az is megnyugtató, hogy a cista nem mutatna ennyire erős pozitívat.
Sokat járok pisilni, néha émelygek, fáradt vagyok viszont a mellem nem olyan érzékeny és a hasam sem fáj annyira az baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!