Kislanyon dolgozunk parommal. Mire figyeljunk? Bunko valaszolok kerem hanyagoljanak!
Van egy 15 honapos kisfiunk,most hugit szeretnenk,ha nem lany lesz,az sem tragedia,de inkabb arra "gyurnank":).
Utoljara dec.30-jan.4-ig volt meg,a ciklusaim 32-33 naposak.
Tippeket,tapasztalatokat varok,elore koszonom :)
peteeres elott 1-2 nappal legyetek egyutt!
fiuk gyorsabbak koran halnak,lanyok kitartobbak lassabbak!
Itt találsz elég sok tippet! :) Mi is kislányt szeretnénk a fiunk mellé...
Szia!
Mi is kislanyt szeretnenk a kisfiunk melle.
Most volt 8.-an peteeresem. Elotte 2-3 nappal voltunk egyutt illetve a ciklus.hu szerinti lany napokon(nem minden nap).
1 vagyok!
Na most igazodjon ki az ember!
Én anno kiírtam egy kérdést,mert párommal 3-4 nappal ovu előtt voltunk együtt.
mindenki leb*szott hogy hát 3-4 nap rengeteg idő és hogy annyit biztos nem bír ki az anyag!Max 2 nap de az is csak akkor...stb,stb....!
Hát igaz nem lett belőle baba,szóval gondolom hogy olyan korán itt se lesz!Akkor inkább max 2 nappal előtte!Az tutibb mint a 4 nap!
De ez tényleg csak jóslás,biztosat senki sem fog tudni mondani!
én írtam hogy inkább 3-4 nap szerintem mindenki más, én az elsővel tabletta mellett is terhes lettem, a másodikkal első gondolatra. Ez úgy nézett ki, hogy 18-án bevetem az utolsó tabit, 28-án voltunk együtt és 1-én volt pé. És egyből baba lett de még így is kisfiú, ez pedig mivel dec-január-ról volt szó igazából már 5 nap:) akkor inkább úgy mondom, hogy 3-4 nappal előtte elkezdeni a próbálkozást és ovu napjától már ne, de én előtte egy nappal se csinálnám már. Egyébként még amit halottam, maga Ceizel Endre cikkéből, hogy a lányoknak a savas a fiúknak a lúgos közeg kedvez, szóval lehet a ph-val is játszani pluszban.
Állítólag:
a fiúk kb 12-8 órán át élnek, a lányok 48-72 óráig is bírják,
ha túl sokszor vagytok együtt akkor az is jobban kedvez a lányoknak
az anya vércukorszint esése is a lánynak kedvez
és a tejtermékek zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák halak fogyasztása is. Kerülni kell a sós paradicsomos, ételeket vörös húsokat, hüvelyeseket, fehér kenyeret tojást.
Én ezeket a talán tudományosabb módszereket szedtem össze még anno netről, pl megpróbálhatod egy hétig a tervezett előtt az étrendet + kombinálod az ovu előtti napokkal , de ha majd bejön légyszi mindenképp írd meg hogy mert nagyon kíváncsi vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!