Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megas TSH szintel mit lehet...

Megas TSH szintel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
nekem 3,84 a TSH szintem, elvileg 1 körül jö a babához, ezt az orvosom is kicsit magasnak tartja, de nem kaptam semmit rá, viszont mi babát szeretnénk, mikorra változtathat ezen az általa javasolt "életmódváltás"? Akkor addig nem is lehet babánk?
2012. jan. 9. 18:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Tényleg, kérdező, pajzsmirigy-hormonokat mértek neked? Mert abból kiderülne a TSH-túltermelés oka.
2012. jan. 9. 18:50
 12/29 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok nagyon, hogy segíteni próbáltok, most jól elkeseredtem, azt hittem a legjobb dokihoz járok:)! na nézem a papírokat, és próbálok jó választ adni, de kedves utolsó előtti, nem értem mit írtál, mert ugyan jó voltam bioszból, de ott ilyet nem tanultam:) nálam ft3 és ft4 van, de csak abba a tsh értékbe kötött bele. amúgy a ft3 6,03 az 4,00 és 8,30 között jó az ft4 az 11,49 az pedig 9,00 és 20,00 között, szóval azok jók szerintem, bár én a tsh-t is jónak gondoltam volna, mivel ott 0,27-4,70 a referencia tartomány.
2012. jan. 9. 19:55
 13/29 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem hogy volt vizelet, teljes vérkép és hormon vizsgálat, sőt inzulin intolerancia vizsgálat is, de a labor valamiért nem készítette el a női hormonok vizsgálatát.
2012. jan. 9. 19:57
 14/29 anonim ***** válasza:

Akkor nem azért termel túl a hipofízised, mert nem reagál rá a pajzsmirigy. Menj el más dokihoz is! Gondolom, a jelenlegi tudja, hogy babaprojektesek vagytok, nem? Azt nem értem miért nem mond valamit ha babavállaláshoz ezt magasnak tartja...

Csak ennyit mértek? Véletlenül egy prolaktint nem?

2012. jan. 9. 19:59
 15/29 anonim ***** válasza:
Nem azért nem, mert a ciklus különböző napjain mérik őket? Nem kell visszamenj?
2012. jan. 9. 19:59
 16/29 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem is kérdezz meg esetleg egy másik endokrinológust is, ha ez nem ír fel gyógyszert! Emellett, hadd mondjam el az én sztorim. Magas volt a tesztoszteronom, nem jött a baba. Az endokrinológus nem írt rá semmit, de a háziorvosom azt mondta, hogy a koleszterin csökkentésével csökkent a tesztoszteron is, úgyhogy felírt egy koleszterin és egy triglicerin csökkentőt. Én nagyon hiszek a gyógynövényekben, úgyhogy Gyuri bácsi ajánlására közönséges galaj teát kezdtem inni. A legutóbbi vérvételen alig volt egy fölött a TSH-m. Esetleg próbáld ki te is a koleszterinszegény táplálkozást és a galaj teát. Addigis segíthet, amíg a doki ír valamit.
2012. jan. 9. 20:00
 17/29 A kérdező kommentje:
prolaktin 131,7, az jó, ez a ciklus 5. napja volt decemberben, márciusban kell majd újra vérvételre mennem, addig sport és sok jó kaja, vagyis egészséges, ami leköti a szabadgyököket....
2012. jan. 9. 20:04
 18/29 anonim ***** válasza:
131.7 micsoda?! Mármint a mértékegysége mi?
2012. jan. 9. 20:05
 19/29 A kérdező kommentje:
mIU/L
2012. jan. 9. 20:07
 20/29 A kérdező kommentje:
az egyik koleszterinem picit magas, lehet ez lenne az ok, ezért nem kezd mást? most ahogy nézem a papírokat, eszembejutott, hogy azt a laborban is mondták, de mivel eddig az mindig jó volt, mondták, hogy lehet azért lett ilyen, mert olyanokat ettem, viszont a nőgyógyászom azt nekem nem mondta, h gáz, szóval már ki is ment a fejemből....
2012. jan. 9. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!