Lehet hogy bár sikeült a megtermékenyítés, a méhem nem bírja megtartani a babát? Mitől lehet ez? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Ma reggel megjött...:(
1 éve próbálkozunk, orvosilag minden rendben, nincs akadálya a babának. Jósteszteltem, a tesztcsíkom egyre csak erősödött, majd 2 nappal ezelött elkezdett halványodni és ma reggelre megjött..
Lehet hogy a petesejt megtermékenyült, de valahogy mégsem maradt meg? Ezért volt a jóstesztem pozitív??
Ha valaki járt már hasonló cipőben, kérem írjon....Köszönöm!
2012. jan. 9. 13:04
11/15 anonim válasza:
Köszönöm a részletezést:) jan. 25-én megyünk a kaáliba és remélem fényt derítenek mindenre, ha már a nődokim nem tette.
12/15 anonim válasza:
Noncsy, nem biztos, hogy a Kaáliban kérni fogják ezt a vizsgálatot, ha nem, mindenképp csináltass egyet magadtól egy magán laborban, még a beavatkozások előtt, mert ha ezzel baj van, akkor felesleges minden inszem és lombik. Én így jártam sajnos.
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj, hogy belekérdezek a kérdésedbe.
Kedves Utolsó! Jól értem, hogy felesleges az inszem meg a lombik szerinted, ha IR van? Miért?
14/15 anonim válasza:
Így van. Ha inzulinrezisztenciád van a magas inzulin tönkreteszi a progeszteront, ami a placenta kialakulásáig a 12. hétig élteti a babát. Tehát vagy teherbe sem esel, vagy korai szakaszban elvetélsz. Én kétszer lombikoztam így, mert senki nem kérte tőlem ezt a vizsgálatot, bár az elején, mikor kérdezték, elmondtam, hogy apám inzulinos cukros. Ennek ellenére nem. Az első lombikom nem sikerült, a második igen, de az 5. héten elvetéltem, úgy hívták biokémiai terhesség, ami annyit tesz, hogy elindult a beágyazódás, de nem fejeződött be. Nekem az a tapasztalatom, hogy amelyik párnál a nő teljesen egészséges, ott az első vagy második lombik sikerülni is szokott. Ha nem, akkor ott valami van a háttérben. Így én utána nem lombikoztam tovább (igaz, szeretettel vártak volna 3 hónap múlva), hanem addig mentem, amíg ki nem derült, mi a bajom. Mikor az endokrinológushoz kerültem, ránézett a leletemre és azt mondta, ilyen értékekkel esélyem se volt teherbe esni. Ezért mondom mindenkinek, aki stimuláltat, hogy inkább zárja ki az IR-t előtte, mert nagyon sok bajt csinálhat. Arról már nem is beszélek, hogy a legtöbb párnál az IR rendbetétele után spontán lesz baba, mindenféle művi beavatkozás nélkül.
15/15 anonim válasza:
Köszi a választ. :) Az még érdekelne, hogy az IR tényleg olyan mértékben képes semlegesíteni a progeszteront, hogy a külsőleg bevitt progeszteron sem elég, amit lombikhoz adnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!