Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Átesett már valaki abortuszon...

Átesett már valaki abortuszon és később pedig gyereket szült? Vagy épp ellenkezőleg, h nem lehetett többet gyereke?

Figyelt kérdés

Sajnos nemrég volt egy abortuszom. Nem várt terhesség,de örültünk volna neki,csak muszáj volt elvetetnem.Mielőtt megtudtam,h terhes vagyok,erős gyógyszert szedtem,amit kismamák nem szedhetnek.A doki jobbnak látta elvetetni:(.Kicsit parázok,h amikor majd tényleg szeretnék babát,akkor nem fog összejönni. Tapasztalatok? V ismertetek valakit ilyen helyzetben?

22/L

2012. jan. 6. 16:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Én is örülök, hogy megosztottad azt a beszélgetést!

Ha már az orvosoktól nem remélhetünk hiteles tájékoztatást, legalább mi, "civilek" tegyünk ennyit egymásért!

2012. jan. 15. 18:09
 32/32 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki!

Nem akarok senkit sem megnyugtatni, sem megijeszteni!!

Én amikor terhes voltam elvileg biztonságos gyógyszer(eke)t kaptam. Bétablokkoló, vérnyomáscsökkentő.

A gyermekemen semmilyen fejlődési rendelenesség nem látszott, csak az élettani sárgaság jelentkezett nála.

Évekig semmi furcsa, nagyon jól fejlődött testileg. Testileg most is.

Később 6 éves kora körül merült fel, hogy autista lehet.

10 éves korában készítettek egy MR-vizsgálatot is, mivel epilepsziás nagyrohama jelentkezett. Azt mondják ez a gyógyuló fajta gyermekkori epilepszia.

Az MR-vizsgálaton egy nagyon ritka, kis agynál jelentkező "gyártási hibát" találtak.

Valószínűleg ennek köszönhető néhány tünete, ami csak "apróság" de megnehezíti az életünket.

Kérdezem én: Rendben, hogy karja-lába megvan, testileg látszólag, kívülről nézve teljesen ép, de ki garantálja nekem azt, hogy nem valamelyik gyógysezr okozta ezt?

Nem kell kétségbe esni, ha gyógyszert kell szedni egy terhesnek, de ha lehet kerüljük, mert csak azt tudják biztosra mondani, amiről már van bizonyított rossz tapasztalat! (Lásd Contergan)

2016. nov. 2. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!