Medi-lab mensi előtt kb.3 nappal nagyon-nagyon halvány pozi. Szerintetek?
Nem kell forgatni, látszik a két csík, kék színű mint a controllcsík csak nagyon nagyon halvány. Elvileg a hétvégén kellene megjönnie, nem tudom pontosan mert van egy 11 hós lányom és mióta szültem 26-30 napos ciklusaim vannak.
Nem merek gondolni semmit- örülni főleg nem- mert a lányunk is lombikbaba és elvileg a férjemnek nem is lehet gyereke...
Illetve olvastam, hogy a Medi lab sokaknak lett álpozitív:( Bár múlt hónapban is ellőttem egyet, de az full nega lett. Most nem tudom mi van:(
A KÉRDEZŐ VAGYOK!
Sziasztok a kérdező vagyok, csak más a felhasználói fiókom azóta!
Jó hírem van, 9+2 hetes kismami vagyok:)
Az eset után elmentem dokihoz, csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, azt monda ebből bármi lehet, csináltunk vértesztet az pozitív lett, 4 nap múlva megismételtük, szépen nőtt a hcg. 6+2 hetesem volt már szívhang is. 2,5 hét múlva kell mennem a 12. heti genetikai uh-ra!
Kicsit megtréfáltak ezek a tesztek, de hát nem kellett volna olyan korán tesztelni:)
Mindegy, nagy a boldogság:)
Köszi mindenkinek aki drukkolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!