Nemvárt előtt 1 nappal nagyon halvány pozitív. Szerintetek lehet valami?
Figyelt kérdés
Gabriel teszt, de lehet, hogy keveset is csepegtettem. Halvány de látható, a férjem is látja. Volt így valakinek és baba lett a vége?2011. aug. 4. 09:00
1/4 anonim válasza:
Igen,nekem babát jelzett,két nap múlva újra csináltam tesztet az már erősebb volt. Pár nap múlva meg nagyon erős pozitív lett!Én is gabriellel teszteltem!
2/4 anonim válasza:
A pozitív, az pozitív, akkor is ha halvány :) Nekem a nemvárt napján is nagyon halvány volt... Előtte való nap, még csak én láttam, utána következő nap pedig már határozottan látszott, de még akkor sem volt annyira erős.
3/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én sajna rosszul jártam ezzel a teszttel... De ha nem ilyen mint a képen, hanem rózsaszín, szerintem akkor babó van a dologban! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát megnéztem, hasonló az enyém is de rózsaszín nem szürke, majd kiderül hétfőig várok és veszek egy másik tesztet a Dm-ben és ha erősödik akkor tuti, ha megjön akkor a baba meggondolta magát. Egyébkét szerintem ez baba mert a melleim akkorák mint 2 lufi és nekem menzikor sem szokott megdagadni és fájni. Egyébként nem vagyok rágörcsölve lesz ahogy lesz. Az első babámnál szétizgultam magam de ez más sokkal nyugodtabb vagyok és a jó gondolatok jönnek nem a rosszak :DDD
2011. aug. 4. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!