Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nappal a nemvárt előtt...

6 nappal a nemvárt előtt halvány pozitív terhességiteszt? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Október 8-án vették el a 13+3 magzatomat fejlődési rendellenesség miatt:(Ezután november 17-én,és december 22-én volt mensim,utóbbi óta nem védekeztünk.4. napja érzem ugyanazon tüneteket,mint augusztusban,mikor terhes voltam,és ma hirtelen ötlettől vezérelve csináltam egy tesztet 11 órakor nem első vizeletből,ami nagyon halványan pozitív lett,a csík színes.Valaki volt már hasonló helyzetben?És tényleg babás volt?
2011. jan. 13. 18:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Nem kizárt :) Az tuti, hogy az előzőből már nincs benned hcg, uh valaminek lennie kell. :)

Nincs képed róla?

sajnálom az előzményeket. Honnan tudtátok, hogy baj van?

2011. jan. 13. 18:33
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
nana hogy lehet nekem is pozi volt a nem vart elott 6 nappal aztan masnap megismeteltem es delutan is pozitiv lett...a tortentek utan nagyon megerdemled azt a halvany kis masodik csikot...gratula
2011. jan. 13. 18:35
 3/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok!Reggel csinálok első vizeletből még egy tesztet.12 hetes uh-on a nyaki redőnkkel volt gond,majd genetikán megállapították,hogy nagyon nagy a baj.Akkor voltam 13+1,2 nap múlva el is vették :(

Az akkori kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

A terhesség témakörben is van kint kérdésem,bocs attól,aki ott is olvasta!

2011. jan. 13. 18:49
 4/27 anonim ***** válasza:
simán. nekem 8 nappal előtte lett halványan pozitív.
2011. jan. 13. 18:54
 5/27 A kérdező kommentje:
Szorítsatok!Reggel megírom a másik teszt eredményét is!
2011. jan. 13. 18:56
 6/27 anonim ***** válasza:
drukkdrukkdrukk,mert Te igazán megérdemelnéd :)
2011. jan. 13. 19:41
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. jan. 13. 19:49
 8/27 anonim ***** válasza:

nagyon sajnálom az előzményeket, s kívánom, hogy most problémamentes legyen a terhességed és valóban ott legyen a babóca.

Leírnád a mostani tüneteid, kérlek!

2011. jan. 13. 20:29
 9/27 A kérdező kommentje:
Amit egyik pillanatban megennék,arra egy óra múlva undorral gondolok.A munkahelyemen a rakott krumpliról beszélgettünk (imádom),valaki említette,hogy tejföl helyett besamellel készíti,a gondolatom az volt,hogy de fincsi lehet,a gyomrom azonban kitörni készült.Néha megszédülök,és a nap különböző pontjaiban néhány perces hányingerrel társuló rosszullét jön rám.Ezenkívül 2 óránként pisilek,még akkor is ha alig iszok.Ennyi,a cicim most nem fáj,de teltebb és nagyobb.
2011. jan. 13. 20:34
 10/27 anonim ***** válasza:
köszönöm, hogy leírtad. Nem is gondolná az ember, hogy beágyazódás alatt ilyen tüneteket lehet már produkálni. Kb. most van a 10. dpo-d, ugye?
2011. jan. 13. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!