Medi-lab mensi előtt kb.3 nappal nagyon-nagyon halvány pozi. Szerintetek?
Nem kell forgatni, látszik a két csík, kék színű mint a controllcsík csak nagyon nagyon halvány. Elvileg a hétvégén kellene megjönnie, nem tudom pontosan mert van egy 11 hós lányom és mióta szültem 26-30 napos ciklusaim vannak.
Nem merek gondolni semmit- örülni főleg nem- mert a lányunk is lombikbaba és elvileg a férjemnek nem is lehet gyereke...
Illetve olvastam, hogy a Medi lab sokaknak lett álpozitív:( Bár múlt hónapban is ellőttem egyet, de az full nega lett. Most nem tudom mi van:(
Szia!
Én valamiért a Gabrielben bízom meg. A harmadik babámat várom, és akármelyik terhességemnél kértem a gyógyszertárban tesztet, mindig ezt ajánlották. Most, ez a harmadik terhesség érdekesen kezdődött. A nem várt menstruáció napján ( nekem is 26 napos ciklusaim vannak) jelentkezett vérzés, ami 2 napig tartott. Furcsállottam, ezért csináltam tesztet, ami nem sokkal volt erőseb, mint a tiéd. Pedig, látod, én már a menstuáció után voltam. Mikor elmentem UH-ra, vasárnap az ügyeletre, nem láttak semmit, azt mondták, lehet, hogy terhes vagyok, lehet, hogy nem. De én tudtam, egy picit sem kételkedtem benne, ezek után sem. Még aznap hozott a párom a gyógyszertárból egy Gabriel tesztet, ami kimutatta, de ez is halvány volt. 2 nap múlva, az orvosom mondta a magánrendelésén, hogy egyértelmű baba.
Szóval, én bíznék a tesztekben, főleg ha az én ösztöneim is ezt súgnák. Az anyai ösztönök nem csalnak! A ti helyzetetekben, ha jól értelmezem, nem lehetetlen a spontán teherbeesés valószínűsége, csak kicsi az esélye. Nagyobb csodák is történtek már az ismerőseim körében. Tehát, bízz benne! Ezzel is erősíted, hogy jól megkapaszkodjon! Gratulálok!!!
Írj, hogy mi a helyzet.
Köszönöm Lányok!
Renga, gratula Neked is, szép névnapi ajándék:)
Én nem bírtam magamba tartani, Apának elmondtam és hát szerintem most ő a legboldogabb ember a világon:))
Jaj ez olyan jóóóóóó!
Egyértelműen pozitív tesztek. Az én "halvány csíkom" is itt rohangál már lassan 3 éves. :)
Gratulálok Nektek!!
Rena és kedves kérdező!
Gratulálok nektek! A gabriel az ami soha nem csap be. És bizony ezen látszik....
Biztos a baba,csak nagyon hamar kaptátok el, még uh-n lehet nem is látszana. Első vizsgálatomkor nekem se találtak semmit,se hüvelyin se hasin. MAjd rá 3 napra találtak magánrendelésen egy 3mm-es petezsákot. Ha nem vagy magadban biztos, akkor keddnél előbb ne tesztelj szerintem! Orvoshoz is 1-2 hét múlva mennék ilyen korai terhességnél.
Nekem sem voltak tüneteim, semmi rosszullét,remekül vagyok bár minket ijesztgetett ez a baba, de tudom,hogy jól van:) és én is:) Csak most valahogy megállt az idő!! Nem telnek a napok! Hétfőn talán megtudjuk a nemét, ha akkor nem akkor 23án 4 dimenzióson:))
23 hetes
Jaj de szomorú vagyok:(((((((((
Ma csináltam két újabb tesztet (gabriel vizeletsugaras és "kék csík" nevű mártogatós), mindegyik negatív lett:(((((((((( A gabrielen talán valami nagyon nagyon halvány csík van, de sokkal gyengébb mint a tegnapi vagy a tegnap előtti...
Most akkor mi van? Meg fog jönni? Ennyi volt??????
Tudod semmi értelme a minden napi tesztelgetésnek, nem is fogok most jövő hét hétfőig vagy keddig tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!