Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Kb.5 napja voltunk...

Lányok! Kb.5 napja voltunk együtt a párommal, mikor jelentkezhetnek a legelső tünetek, és mik lesznek azok?

Figyelt kérdés

Nagyon vágyunk már egy kisbabára,és nagyon izgulok!!

Tudom,sok ilyen kérdés van itt.....De nagyon várom válaszotokat!

2012. jan. 5. 12:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van más jele is a peteérésnek.Tojásfehérje szerű folyás,van akinek ovus fájdalma is van.
2012. jan. 5. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el hőmérőzni és ovutesztet használni,és így 2 nappal korábban mutatja az ovut mint a ciklus.hu naptár.
2012. jan. 5. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
A naptár módszer tényleg nem a legmegbízhatóbb, a ciklus.hu meg elég hülyeségeket szokott írni. Ha rendszeresen együtt vagytok, mondjuk 1-2 naponta, akkor nem tudjátok elkerülni az ovut. De ha biztosra akarsz menni, akkor használj ovu tesztet, vagy hőmérőzz, esetleg mindkettő, bár ha még nem régóta próbálkoztok, akkor az még ráér.
2012. jan. 5. 13:11
 14/15 B&L válasza:
enyhe alhasi görcsök, nyomásérzés, mell érzékenység ,kimerültség , fáradtság, fejfájás, gyakori vizelés, ètelek kívànása és undor, szagérzékenység, szédülés ájulás, hányinger, reggeli rosszullét, hátfájás, magasabb testhőmérséklet ès pulzusszám, menstruáció késése és megváltozása, beágyazódási vérzés, hangulatváltozás, ingerlékenység.
2012. jan. 5. 14:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Ilyen hamar mutatkoznának ezek a tünetek?
2012. jan. 5. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!