Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Körbelőttük az összes ovu...

Körbelőttük az összes ovu lehetőséget. Voltunk együtt előtte, azon a napon, utána. Kicsivel, sokkal. Szerintetek miért nem jön össze?

Figyelt kérdés

Próbáltam halvány pozitív ovu teszt napján, utána, előtte. Sokkal utána, sokkal előtte.

Semelyik nem vált be.

Most akkor mikor legyünk együtt?

2012. jan. 3. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

2 naponként tuti!

Ez a befutó.

2012. jan. 3. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok?

Ha rendszeres nemi életet éltek, akkor lehetetlen elkerülni az ovut.

2012. jan. 3. 11:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazság szerint túl régóta nem próbálkozunk, csak hát az első két gyerek csak úgy összejött, hipp-hopp.

Nem hittem, hogy most akár "ennyit" is várnunk kell... Bocsánat azoktól, akik évek óta próbálkoznak, tudom, hogy vannak nálam sokkal- sokkal rosszabb helyzetben.

Tulajdonképpen épp 20 perce vetettem magammal számot...

Szeptemberben ovu idején kórház zárt osztályán feküdtem (nem olyan értelemben).

Októberben elbénáztam szerintem, mert azt hittem, hogy még nem pozitív az ovuteszt, pedig az volt, mert reggel éreztem hasfájást, de ezek szerint este már késő volt.

Novemberben jókor voltunk együtt, előtte is, aznap is, elvileg. De nem kétnaponta.

Decemberben az általam (hőgörbe) felételezett ovu előtti napon voltunk pont együtt, de egyetelen egyszer.

Akkor mondjuk ha a 10. naptól együtt vagyunk kétnaponta, az úgy okés lehet??

2012. jan. 3. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, legyetek együtt ovu környékén, szerintem akár minden nap, mondjuk 4-5 napon keresztül. ELőbb-utóbb terhes leszel, főleg, ha már van 2, gondolom a ciklusod rendben van.

Drukk.

2012. jan. 3. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, ciklusom teljesen rendben, görbém is ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Remélem a szülinapomra össze tudunk hozni egy randit a sejtjeinknek :)

2012. jan. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!