Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó időben voltunk együtt?

Jó időben voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Az utolsó mensim december 17-én kezdődött. A párommal együtt voltunk a ciklusom 6,7,10,13,14,16 napjain. A ciklusom 27-29 naposak szoktak lenni.

Vajon összejöhetett a baba? Jó időben voltunk együtt?

2012. jan. 2. 09:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Hát ez attól függ mikor volt ovud. Hőmérőztél, ovuteszteltél?
2012. jan. 2. 09:44
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem, egyiket sem.
2012. jan. 2. 10:34
 3/38 anonim ***** válasza:

Nekem is december 17-én kezdődött! :) Nekem mondjuk 25-27 naposak szoktak lenni. Megnéztem neked egy kalkulátort és aszerint a te termékeny időszakod dec. 27. és 31. között volt, az ovud 30-a és 1-je között. Eszerint a 10, 13, 14 és 16. napi "akciók" nyerők lehetnek.

Én sem hőmérőzök, nem ovutesztelek, csak a Ciklus.hu-n vezetem a menzim és az ott számított ovut néztem. Én jövő hét végén már lehet próbálkozok egy teszttel, 11-re nem várom, de ha sikerült a baba, akkor már 8-9-e körül mutatnia kéne a tesztnek...

Drukkolok neked!!! :)

2012. jan. 2. 12:55
 4/38 anonim ***** válasza:

nekem is 17-én kezdődött!

én ovutesztet csináltam, ami 30-án (14.nap) lett +. aznap este voltunk együtt és 1-jén (16.nap) este. előtte 29-én (13.nap) és 27-én (11.nap). a korábbiakra nem emlékszem, de szerintem az nem is fontos.

én jan. 12-re nem várom a menzeszt!

akkor együtt drukkolhatunk!!

2012. jan. 2. 13:22
 5/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint jókor voltunk együtt és akár össze is jöhetett a baba. :)

Drukkolok nektek! Várom, a tesztek eredményeit! :D

2012. jan. 2. 17:06
 6/38 anonim ***** válasza:

3/5 vagyok

Nekem a ciklus.hu szerint 29-én (13. nap) volt ovum. Mi a 12. és 14. nap voltunk együtt, aminek jónak kéne lenni, előtte 7. és 9., mert akkora lányt "jósol" és mi kislányt szeretnénk a fiunk mellé. :) Az a baj, hogy a hasam alja 1-je, azaz a 16. nap óta görcsöl, ez néhány hónapja van így és talán ovus fájdalom. Akkor viszont lehet, hogy a 14. nap is korán volt most lecsúsztunk... :S Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, mert az első babánk elsőre sikerült, ez meg már a 3. hónap. Ti mikor fogtok tesztelni? Ez olyan izgi, hogy majdnem egyszerre nem várjuk. :)

2012. jan. 2. 20:42
 7/38 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó! :)

Mi is a másodikkal próbálkozunk. Az első nekünk is fiú, és elsőre összejött. :)

Hát mi, augusztusban kezdtünk el próbálkozni, de októberben- novemberben szüneltettük a projektet (felfáztam elég csúnyán, és nem ajánlották az orvosok). Így most decemberben kezdtünk neki megint a kistesónak. :)

Én majd tesztelni csak olyan 14-15 körül fogok, kb akkor kellene megjönnie és ha nem jön, akkor csinálok tesztet. Vagyis ez a terv, de majd meglátjuk mennyire bírom ki! :D

2012. jan. 3. 06:38
 8/38 anonim ***** válasza:

nekünk még csak az első babánk lenne, de már több mint 1 éve nem sikerül :(

nagyon szurkolok mindegyikünknek!

2012. jan. 3. 07:24
 9/38 anonim ***** válasza:

3. és 5. válaszoló vagyok

Hogy vagytok lányok? Hogy bírjátok a várakozást? Én már mindenfélét beképzelek magamnak, pedig az eszemmel tudhatnám, hogy még korai... :S A hasam alja feszül, de az már néhány hónapja félidőtől menziig mindig szokott. Viszont most mintha a cicim is elkezdett volna fájdogálni. Még szülés előtt mindig fájt a cicim mielőtt megjött, aztán mikor terhes lettem akkor is fájt, vártam, hogy megjön, de nem jött! Akkor nem is tesztelgettem, nem is voltam így megzavarodva mint most. :( Lehet, hogy azért vagyok most ilyen zizi, mert az első két terhességem első próbálkozásra összejött, ez meg nem akar...

2012. jan. 5. 09:06
 10/38 anonim ***** válasza:
Mi újság? Van valami hír???
2012. jan. 9. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!