Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó időben voltunk együtt?

Jó időben voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Az utolsó mensim december 17-én kezdődött. A párommal együtt voltunk a ciklusom 6,7,10,13,14,16 napjain. A ciklusom 27-29 naposak szoktak lenni.

Vajon összejöhetett a baba? Jó időben voltunk együtt?

2012. jan. 2. 09:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

én a 4. válaszoló vagyok.

éjjel görcsölt a hasam, de még nem jött meg. mondjuk még nincs is itt az ideje, majd csütörtökön.

amúgy a hőm fent van, 36,8. palástfűteát iszok és reménykedem.

2012. jan. 9. 13:14
 12/38 anonim ***** válasza:
Én tegnap reggel csináltam egyet, de az még totál negatív... :S Igaz, hogy szerdára nem várom, de nem bírtam tovább. Nekem mintha a mellem fájdogálna, de már nem vagyok benne biztos. Eddig görcsölt a hasam alja, tegnap óta megszűnt. A lényeg, hogy nem sokkal vagyok előrébb, viszont iszonyat hisztis és feszült vagyok, a férjem meg röhög rajtam. :)
2012. jan. 9. 13:24
 13/38 A kérdező kommentje:

Szisztok Lányok!

Hát én ma csináltam egy tesztet (bár hülyeség volt, tudom) és totál negatív lett! El is keseredtem rendesen! :(

Nekem annyi, hogy fáj a mellem és kicsit görcsölget a hasam (de ez mensi előtt mindig szokott). A hőm 36,8 volt ma reggel, teát még fent van. Illetve tegnap óta olyan nem igazán jó a gyomrom, kicsit émelygek (de lehet ezt már csak beképzelem).

Hát nem tudom, most el vagyok kicsit kenődve, bár szombatig még sok van . :)

Kitartást mindenkinek! Ha van valakinél valami változás írja meg. :)

2012. jan. 9. 15:09
 14/38 anonim ***** válasza:

akkor hasonlóak az érzéseink. nekem is rossz a gyomrom, sőt reggel még hasmenésem is volt, így én inkább betegségre gondolok.

a hasam folyton húzódik. olyan jó lenne már egy + terhesteszt! én nem tesztelek menzesz elmaradásáig, mert már többször megtettem, s soha nem volt +.

DRUKK!!!!!!!

2012. jan. 9. 15:21
 15/38 anonim ***** válasza:
lányok, nekem egyre jobban görcsöl a hasam. bár a hőm még mindig 36,8 , de szerintem holnap reggel már nem lesz ilyen magas :(((
2012. jan. 10. 16:56
 16/38 anonim ***** válasza:

Olvasva a hozzászólásokat nem tudom már, hogy sírjak vagy nevessek... :S Néhány napja állandóan éhes vagyok, ennek ellenére elég gyakran ég a gyomrom, mintha üres lenne. Nekem néhány napja volt hasmenésem reggel. A hasam alja iszonyat fel van puffadva és szinte egész nap görcsöl, feszül. A mellemben egy nagyon enyhe izomlázszerű fájdalmat érzek és mintha a mellbimbóm sötétedne, de már nem is bízom a jelekben. Holnapra nem várom, reggeli pisiből csináltam tesztet, de nekem is negatív lett. :( Már nem is tudom, hogy mit gondoljak. Persze még mindig reménykedek, hiszen amíg nem jön meg.....

Továbbra is drukkolok nektek nagyon!!! :)

2012. jan. 10. 18:54
 17/38 A kérdező kommentje:

Hát már én se nagyon tudom, hogy a jeleket, amiket tapasztalok magamon, csak beképzelem vagy igaziak. És olyan messze van még a hétvége!!! :(

Kíváncsian várom, kivel mi lesz!! Mindenkinek nagyon drukkolok!

2012. jan. 10. 19:02
 18/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Ma nagyon elkeseredtem. :( Csináltam egy tesztet délután, ami negatív lett. És egyre jobban érzem a mensi előtt szokott hasfájást és ingerlékenységet. Szerintem szombaton ebből menstruáció lesz. :(

Ti hogy vagytok??

2012. jan. 11. 17:55
 19/38 anonim ***** válasza:
mára a hőm 36,8-ról 36,7-re csökkent. továbbra is görcsöl néha a hasam. holnap van a napja. remélem, hogy nem jön meg!
2012. jan. 11. 19:39
 20/38 anonim ***** válasza:

3., 9., 12. válaszoló vagyok

Nos, a helyzet a következő: kedden reggeli tesztem negatív volt, ahogy írtam, eléggé elkeseredtem, tegnapra vártam, hogy akkor megjön. De még mindig semmi.... Mostmár komolyan kezdek nagyon izgulni, hogy akkor mi van?! A hasam még mindig iszonyatosan fel van puffadva, tegnap legalább 5-ször mentem a vécére, mert olyan érzésem volt, mikor megjön és "tocsogok", de csak vizes folyásom van. Menzinek se híre, se hamva... A mellfeszülésem még mindig "éppen csak ha akarom érzek valamit", egy nagyon-nagyon enyhe izomlázszerű fájdalmat. A hasam már nem is igazán görcsöl. Állandóan éhesnek érzem magam, de a hasam olyan fura, hogy a gyomorszájam ég, mintha üres lenne, viszont alul meg feszül, mintha tele lenne... Na, ezen igazodjatok el! Mivel tegnap és ma sem jött meg, már kezdem magam beleélni, hogy talán mégis sikerült, úgyhogy ha mégis megjön, akkor biztos, hogy sírógörcsben fogok kitörni, mivel ez már rosszul esne. Ha meg akart jönni, akkor jött volna meg tegnap, de már a halálos bizonytalanságban vagyok, ami szerintem mindennél rosszabb!!! Azt sem tudom, hogy vegyek-e még tesztet, vagy mostmár várjak azért néhány napot. A ciklusom mióta szültem 22-30 között mozgott, az utóbbi időben mintha kezdett volna beállni a 26 +/- 1-2 nap körülire. Most vagyok a 27. ciklusnapomon... Ha kíváncsiak vagytok belinkelhetem majd a ciklus.hu-ról.

Kedves kérdező, te se add még fel, lehet, hogy csak korán teszteltél. Kb. ugyanabban a cipőben járunk, csak én néhány nappal korábban vagyok. :)

2012. jan. 12. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!