Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó időben voltunk együtt?

Jó időben voltunk együtt?

Figyelt kérdés

Az utolsó mensim december 17-én kezdődött. A párommal együtt voltunk a ciklusom 6,7,10,13,14,16 napjain. A ciklusom 27-29 naposak szoktak lenni.

Vajon összejöhetett a baba? Jó időben voltunk együtt?

2012. jan. 2. 09:20
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Hát, én már nagyon nem tudom, hogy mi is van.

Úgy fel vagyok puffadva, hogy konkréttan nem tudom begombolni a szoknyámat. :) (ma belenéztem a tükőrbe és az ugrott be, hogy akkor volt ilyen hasam, amikor a fiammal voltam terhes) Melleim kicsit fájnak csak. A hasam néha fájdogál olyan mensisen, és tegnap este óta a derekam is. Mindenen bőgök. Egyfolytában arra gondolok, hogy terhes vagyok. Viszont a tegnap du tesztem negatív lett. Na, szerintetek?

2012. jan. 12. 13:53
 22/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Én írtam most utolsónak. Kb. ugyanígy vagyok mint te! A tegnapelőtti tesztem -, de tegnap és azóta sem jött meg. Szerintem (legalábbis nagyon bízom benne), hogy csak korán teszteltünk. A hasam akkor mint annó a fiammal 3 hónapos terhesen. A mellem csak kicsit fáj, a hasam alja már csak kicsit görcsöl, pont úgy, mint annó mikor elkezdett nőni a méhem. :S

Igazándiból én azon gondolkodtam, hogy amikor a fiammal terhes lettem, mikor teszteltem, de mivel akkor nem azt figyeltem, hogy mikor kéne megjönni, hanem azt, hogy mikor foganhatott és onnantól számítva mikor tesztelhetek, így nem tudom biztosan. Te emlékszel ilyenre? Mert könnyen lehet, hogy csak azért teszteltünk még negatívat, mert még nincs annyi hcg a szervezetünkben. Te mivel teszteltél? Én Gravi HCG-t használtam, arról elég jó tapasztalataim vannak. Most viszont már azért nem tesztelek, mert nagyon félek, hogy az is negatív lesz... :S Nekem az ovut a ciklus.hu 29-ére jelezte, viszont a hasam 1-je óta feszül. 28-án és 30-án együtt voltunk a férjemmel. Ha a "testem szerint" volt ovum, tehát 1-jén, akkor a 30-ai akcióból megtermékenyülhetett és akkor még elvileg csak 12 nap telt el, tehát még épphogy beágyazódhatott, valószínűleg ezért nem mutatta eddig a teszt.

Ha jól számoltam, neked inkább a 14. (30-án), 16.(1-jén) napi esélyes, tehát neked is hasonlóképpen zajlik a folyamat mint nálam.

TEHÁT NYUGI!!! Én is iszonyat be vagyok sózva, gondolhatod! Tegnap óta késik.... :)

2012. jan. 12. 14:44
 23/38 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Utolsó!

Képzeld, ma du csináltam még egy tesztet (volt itthon és gondoltam megcsinálom, amúgy a rossmannos teszt) és nagyon halvány + lett!! :D A férjem is megnézte és azt mondta lát ott valamit. Azóta is nézegetm,de szerintem +. (sajnos nem tudok feltenni képet, mert ha lefotózom, akkor semmi sem látszik. :( )

Csinálj szerintem te is egy tesztet! Szerintem, már neked is + lesz. :)

Amúgy nekem is 1-jén volt peteérésem, így ma a 12. napom van. Tehát szinte napra pontosan egyszerre veled. :)

Megy a nagy drukk és kérlek írd meg, ha megcsináltad. Nagyon kíváncsi vagyok!!!

Szilvi

2012. jan. 12. 17:09
 24/38 anonim ***** válasza:

GRATULÁLOK!!! :D

Nekem sajna nincs itthon tesztem. Én holnapra terveztem, hogy hazafele veszek egyet és megcsinálom. A mellem kimondottan meg van duzzadva, még a férjem is érzi a változást. Olyan izgatott vagyok már.... Ma csak azért sem vettem, mert mostmár biztosra akarok menni, gondoltam, ha holnapig nem jön meg és tényleg terhes vagyok, akkor holnap már csak mutatni kéne valamit?! Nem akarok még egy - tesztet látni!!! Ráadásul holnap péntek 13 van és nekem az általában szerencsés.

Egyébként kísérteties lassan a dolog... én is Szilvi vagyok!!! :)

2012. jan. 12. 17:49
 25/38 A kérdező kommentje:

Na, ez nem semmi! Szinte minden stimmel közöttünk. :D

Nagyon drukkolok neked!!! Majd írj, hogy mi lett az eredmény!!! Megy a drukk ezerrel!!

Szilvi

2012. jan. 12. 17:52
 26/38 anonim ***** válasza:
Köszi a drukkot! Holnap megírom, hogy mi újság, de valahogy most estére már szinte biztos vagyok benne, hogy sikerült. :) Talán azért, mert vacsi előtt rosszul lettem...?
2012. jan. 12. 22:37
 27/38 anonim ***** válasza:
Többiekkel mi újság????
2012. jan. 12. 22:37
 28/38 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok, akinek szintén 17-én kezdődött a ciklusa. én 12-re nem vártam. a hőm még 36,8 ma is!

de tesztelni nem merek még. majd ha szombat reggel is fent lesz a hőm, mert akkor már 3napot késett.

gratulálok a + teszthez!

2012. jan. 13. 13:53
 29/38 anonim ***** válasza:

Helló Csajok!

Kedves 4. válaszoló! Nagyon várom a teszteredményed, de mindenképpen biztatóak a jelek... Én is megcsináltam a tesztem tegnap délután (reggel eltettem a pisim üvegbe) és halvány + lett!!! :D Szerintem már neked is ki fogja mutatni! Szuper lenne, ha neked is sikerülne, akkor már mind a 3-an boldogan kezdjük az újévet! Az én örömöm azonban most nem 100%, mert tegnap délben kértem időpontot a dokimtól, mivel dec. elején voltam rákszűrésen és enyhe hüvelygyulladásom volt, januárra hívott vissza kontrollra. És tegnap mondta telefonba, hogy a rákszűrésem ugyan negatív, de a HPV nem, gyógyszeres kezelés szükséges. Sajnos nem tudtam neki mondani, hogy úgy néz ki terhes vagyok, mert még a tesztem nem volt meg és ott ültek a kolléganőim mellettem, nekik még nem akartam mondani. :S Kisebb sírógörcsöt kaptam, mert évekig jártam kezelésre HPV miatt, az első gyerekemnél is voltak problémák, emiatt az utolsó pillanatban is úgy volt, hogy császárral kell szülnöm. Aztán mégis engedélyezték a hüvelyit. Szóval most eléggé meg vagyok ijedve, ráadásul csak 26-ára kaptam időpontot. :( Bár addigra már legalább uh-on is láthat majd legalább egy petezsákot...

Kérdező Szilvi, neked mennyi idős a kisfiad? Az enyém idén augusztusban lesz 4 éves.

4. válaszoló, neked első babád lesz? Nagyon drukkolok!!!! +++++++

Szilvi

2012. jan. 14. 08:31
 30/38 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

első lenne, de úgy néz ki nem lesz.:(

csináltam tesztet, de - lett :(

gratulálok nektek!

2012. jan. 14. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!