Mennyi félretett pénzetek volt, mikor bevállaltátok a második gyereket?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat :)2012. jan. 3. 16:46
11/14 anonim válasza:
Most tervezzük, hogy jöjjön a tesó. Szülői segítséggel végtörlesztettünk, így egy fityingünk sincs. De ezzel együtt hitel sincs, úgyhogy majd lesz valahogy! :)
12/14 anonim válasza:
Most várjuk a másodikat, mikor terveztük, és teherbe estem, a férjemnek nem volt munkája. Az első babánál még volt. Aztán úgy alakult, (igaz nem könnyen) hogy lett meló, így minket igazolt a bátorságunk. Ha minden jól megy, a második is lány lesz, így nem nagyon kell rá költeni. Van egy tehermentes lakásunk, autónk, úgyhogy talán nem lesz gond. De biztosra senki nem mehet sajnos. Viszont ha a megfelelő alkalomra vár valaki, akkor könnyen járhat úgy, hogy nem lesz gyereke. :(
13/14 anonim válasza:
nekünk kb 1,5 mill. volt és van is mert a férjemnek jó állása van és abból elélünk. Lakáshitel nincs kocsihitel van de tudjuk fizetni. A törpe 3 hónapos a nagy 5 éves szóval kb 5 évet gyűjtöttünk de ebben van még olyan pénz is amit még a menyasszonytáncnál táncoltam össze. Mivel mindketten fiúk a kicsinek alig kellett venni valamit.
14/14 anonim válasza:
Nagyon félretett pénzünk nincsen (ami megmarad hó végén, azt a gyereknek tesszük félre, de 18 éves kora előtt senki nem férhet hozzá, így ez nem megtakarítás), de nem keresünk rosszul. Kb. havi 350-380ezer lesz a bevételünk az első két évben, ebből igaz lakáshitelt is fizetünk, de azért szerintem nem fogunk éhenhalni. Úgy érezzük, hogy belefér a kistesó. Nálunk csak az a baj, hogy lassan egy éve nem akar jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!